MUSCHIATO – Xhel dushi – trup/flokë

  Pastrues i bazuar në vajin e farave të rrushit dhe ekstraktin e Rosa Canina. Nota akute e aromës së drurit të myshkut halorë, e përzier me aroma delikate qelibar.

1 l koncentrat

L 1.650

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

MUSCHIATO Xhel dushi nuk ka:
• PARABENET • PARAFINAT APO DERIVATET E NAFTES
• ALKOOL • SLES / SLS
• NGJYRAT • SILIKONE
• DERIVATET E KAFSHËVE • EDTA, BHA / BHT

MUSCHIATO është një Pastrues i bazuar në vajin e farave të rrushit dhe ekstraktin e Rosa Canina. Nota akute e aromës së drurit të myshkut halorë, e përzier me aroma delikate qelibar, zgjon butësisht pesë shqisat, të aftë për të transformuar momentin e banjës/dushit.
në një përvojë energjike dhe dehëse.
Surfaktantët jo agresivë e bëjnë produktin ideal për pastrimin e të gjithë familjes.
Formulim i koncentruar, për t’u përdorur ashtu siç është në sasi të vogla ose i holluar në ujë.

COD. NABF14

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 

MUSCHIATO Detergente a base di olio di vinacciolo ed estratto di Rosa Canina. La nota acuta della profumazione legnosa da muschio di conifere, miscelata a delicate fragranze ambrate, risveglia dolcemente i cinque sensi, capace di trasformare il momento del bagno/doccia
in un’esperienza energizzante e inebriante.
I tensioattivi non aggressivi rendono il prodotto ideale per la detersione di tutta la famiglia.
Formulazione concentrata, da poter utilizzare tal quale in piccole quantità oppure diluita in acqua.

COD. NABF14

Ita :  Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Vitis Vinifera Seed Oil, Arginine, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Rosa Canina Fruit Extract°, Parfum, Benzyl Alcohol. ° Ingredienti da agricoltura biologica   Alb : Ujë, amonium lauril sulfat, kokamidopropil betainë, klorur natriumi, vaj i farës Vitis Vinifera, Argininë, Glicerinë, Etilheksilglicerinë, Ekstrakt i Frutit Rosa Canina °, Parfum, Alkooli benzil. ° Përbërësit nga bujqësia organike    

error: Content is protected !!