Ndihma dimërore 18 vjec+ (Imuniteti, Viruset, Bakteret, Kolla)

1) Immuno complex – Sistemi imunitar
2) Pelargonium plus – Lufton simptomat e ftohjes / frymëmarrjes
3) Tusstop – Ekspektorant sedativ natyral , qetëson kollën.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 5.450 L 5.200

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi

Përshkrimi dhe përdorimi

Ndihma dimërore – 18 vjec+

1) Immuno complex 

 • VEPRIM ANTIVIRALE 
 • Stimulon SISTEMIN IMUNITAR 
 • KONTRASTON AGRESIONIN E VIRUSEVE DHE BAKTEREVE

Suplement ushqimor me bazë Cistus dhe Echinacea. Cistus përmban një përqindje të lartë të polifenoleve me një përbërje të C98 të cilat e diferencojnë atë dhe i japin një kapacitet të fortë anti-inflamator. Disa hetime kanë treguar se polifenolet kanë aftësinë të lidhen me bakteret, duke parandaluar kolonizimin e tyre.
Përveç kësaj, ekstrakti vepron në proteinat virale sipërfaqësore si Rhinoviruset (dmth pa kapsid), përgjegjëse për ftohjet e zakonshme.
Veprimi antiviral shprehet në fazat e hershme të infeksionit dhe pa efekte toksike, për më tepër mosspecifiteti i tij i jep vetinë që të mos zhvillojë rezistencë ndaj viruseve, ndryshe nga sa ndodh për disa barna antivirale.

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 1 tabletë në ditë.

Paralajmërimet
Nëse jeni duke marrë ilaçe antitrombocitare ose antikoagulante, këshillohet që të kërkoni mendimin e mjekut tuaj.

2) Pelargonium plus 

 • Redukton përhapjen e virusit te pacientët me infeksione të sistemit të frymëmarrjes 
 • Zgjidhja e afekteve të frymëmarrjes në subjektet me bronkitit kronik
 • Shëndetin e hundës dhe të fytit
 • Lufton simptomat e ftohjes

Pelargonium Plus është një suplement ushqimor i bazuar në pelargonium sidoides, një bimë efikasiteti i së cilës në zgjidhjen e sëmundjeve të frymëmarrjes në pacientët me bronkit kronik është konfirmuar nga studime të shumta. Efikasiteti është veçanërisht i dukshëm për shkak të veprimit të tij antiviral me rritjen e mëvonshme të rezistencës së qelizave të shëndetshme ndaj ngjitjes, gjë që e bën këtë bimë një mjet të vlefshëm në reduktimin e përhapjes së virusit tek pacientët që vuajnë nga infeksione që prekin sistemin e frymëmarrjes si të lartë sesa të ulët.
Formula përmban gjithashtu Grindelia, me veti mukolitike dhe spazmolitike në muskujt e lëmuar bronkial, gjithashtu ushtron një veprim zbutës dhe qetësues në mukozën orofaringeale, duke nxitur funksionimin e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Mënyra e përdorimit
Ne rekomandojmë marrjen e tre kapsulave në ditë me shumë ujë (e përshtatshme edhe për fëmijët e moshës mbi 3 vjeç ).

3) FLUITUSS FORTE – Shurup per kollen

 • FORMULA E PERQENDRUAR
 • Kolle e Thate apo me Sekrecione
 • ME OLIGOELMENT TË MANGANIT DHE BAKRIT
 • FLUIDIZUES DHE QETËSUES
 • PA SHTUAR UJE, me MALLOW ( Malva)

Shurup per kollen i bazuar në ekstrakt ujor të mallow /malva(lule dhe gjethe), me një veprim zbutës dhe qetësues në membranat mukoze (zgavrën e gojës, ezofag, stomak dhe zorrë). Ekstrakti përmban në mënyrë natyrale mucilage, i përbërë nga polisaharide me veprim “filmues” që ngjiten në indet e irrituara, duke i mbrojtur dhe djegur ato.

Në formulë ka ekstrakte bimore si Grindelia, me efekt balsamik dhe për këtë arsye efektiv si ekspektorant, qetësues kundër kataraleve dhe kollës, por edhe qetësues, duke favorizuar kështu tonin normal të zërit; Plantain me një veprim zbutës dhe qetësues favorizon funksionalitetin normal të traktit të sipërm respirator, trumza e egër promovon rrjedhshmërinë e sekrecionet bronkiale dhe mirëqenien e hundës dhe të fytit.

Shurup per kollen Fluituss Forte gjithashtu përmban vitaminë C dhe bakër, të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar, duke rezultuar në një shkurtim të kohës së shërimit nga çrregullime të ftohjes.

Gjithashtu e rëndësishme është prania e mjaltit, në gjendje të ulet sekrecionet e mukusit dhe zvogëlojnë kollën.
Disa studime kanë treguar se mjalti rritet çlirimi i citokinave me efekte: antioksidantë, antiinflamatorë dhe antimikrobikë.

Mënyra e përdorimit

Fëmijët + 3 vjeç: 15 ml në ditë*
Të rriturit: 30 ml në ditë *

*I holluar në ujë ose lëng frutash.
Përmban gotë matëse. Pas përdorimit, mbylleni shishen fort dhe lani kupën matëse me kujdes.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

error: Content is protected !!