Ndihma dimërore femije 3 vjec+

 

 

1) Scudo Vit – Rritje Imuniteti
2) Pelargonium gocce  –  për simptomat e para
3) Fluituss –  kollë të thatë apo me sekrecione

L 5.350 L 5.000

Produkt

 • Përshkrimi dhe përdorimi

Përshkrimi dhe përdorimi

Ndihma dimërore femije 

1 ) Scudo Vit 3+

 • VEPRIM ANTIVIRAL 
 • AGRESIONI I KONTRANSTIT TË VIRUSVE 
 • STIMULON SISTEMIN IMUNITAR
 • ME VIT D3 (2000 IU PËR KAPSULE), K2, C dhe ZINK

SCUDO VIT është një suplement ushqimor i bazuar në vitaminë C dhe zink, i dobishëm për funksionimin normal të sistemit imunitar dhe për mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vitamina D3, e marrë nga Lichen, kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe ndihmon në mirëmbajtjen normale të kockave. Vitamina K2 është e rëndësishme për koagulimin normal të gjakut.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët 3 / 6 vjeç Rekomandohet të merrni gjysmë kapsule (1/2) në ditë pas vakteve kryesore.
Fëmijët 6/9 vjeç> 1 kapsulë në ditë
Të rriturit dhe fëmijët +10> 2 kapsula në ditë

2) Pelargonium gocce 3 +

 • ANTIVIRAL
 • ANTIBAKTERIAL
 • MUKOLITIK

Ai mbron dhe aktivizon trupin nga infeksionet, pengon depërtimin e virusit në qelizë dhe aktivizon trupin për dëbimin fiziologjik të mukusit, tokë pjellore për përhapjen e mikrobeve dhe baktereve.
Studimet kanë treguar efikasitet për trajtimin e bronkitit, bajame-faringitit dhe rhinosinusitis.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët: Ne rekomandojmë përdorimin e 15 pikave në ditë, të barabarta me 1 ml, të holluara në ujë ose lëng frutash.

3) Fluituss 3 +

 • QETËSON KOLLËN E THATE DHE PRODUKTIVE
 • EKSPEKTORANT MUKOLITIK
 • STIMULON FLUIDITETIN E SEKRECIONEVE BRONKIALE

Formuluar me ekstrakte bimore : Jamball me veprim antiviral dhe antimikrobik dhe me aktivitet spazmolitik; Trumza e cila vepron si bronkospazmolitik; Aguliçe me efekt ekspektorant dhe anti-inflamator, Anise me veti ekspektorante dhe antispazmatike, Kopër me efekte antimikrobiale dhe mukolitike, Elderberry që nxit rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale dhe Rrapi i cili tradicionalisht përdoret në trajtimin simptomatik të sëmundjeve inflamatore që prekin sistemin e sipërm respirator. dhe bronkopulmonare për shkak të veprimit zbutës dhe qetësues në mukozën orofaringeale.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët 3/8 vjeç: 5 ml në ditë *
Fëmijët +8 vjeç: 10 ml në ditë *
Të rriturit: 15 ml në ditë *

* holluar në ujë ose lëng frutash