Ndjenja e ngopjes – PHYTOMELLA SAZIANTE

 • GRIFONIA
 • GARCINIA
 • Uthull molle
 • Karafil
 • KROMI

L 2.250

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Ndjenja e ngopjes – ( PHYTOMELLA SAZIANTE ) shte nje shtese ushqimore me embelsues.
Griffonia eshte e dobishme për të kontrolluar ndjenjën e urisë.
Karafili ka funksion tretës, kontribuon në lëvizshmërinë e rregullt gastrointestinale dhe eliminimin e gazrave. Së fundi, kromi kontribuon në metabolizmin normal të makronutrientëve dhe ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak.

loghi-phytom-ella-saziante.gif

TENORI MEDI
Componenti mg per 2 gommose
Aceto di Mele plv. 1000 mg
Chiodi di garofano plv. 300 mg
Griffonia e.s. 400 mg
di cui 5-HTP 100 mg
Garcinia e.s. 200 mg
di cui HCA 120 mg
Cromo 40 mcg – 100% VNR

Menyra e perdorimit
ju rekomandojmë të merrni 1 ose 2 karramele në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 NAPM05
.
.
.
.

PHYTOMELLA SAZIANTE ( Ndjenja e ngopjes ) è un integratore alimentare con edulcorante. La Griffonia è utile per il controllo del senso di fame. Il garofano ha una funzione digestiva, contribuisce alla regolare motilità gastrointestinale ed all’eliminazione dei gas. Infine il cromo contribuisce al normale metabolismo dei macronutrienti e al mantenimento di livelli normali di glucosio nel sangue.

 • GRIFFONIA
 • GARCINIA
 • ACETO DI MELE
 • CHIODI DI GAROFANO
 • CROMO

Il modo d’uso
si consiglia l’assunzione di 1 o 2 gommose al giorno.

NAPM05

 

Trashësit: shurup maltitol, niseshte i acetiluar, maltitol; pluhur uthull molle; ujëvarë; karafil (Syzygium aromaticum (L.) Merr. et L.M. Perry) pluhur thonjsh; grifonia (Griffonia simplicifolia (DC.) Baill.) fara d.e. i titruar në 25% në 5-HTP; garcinia (Garcinia cambogia (Gaernt) Desr.) fruta d.e. i titruar në 60% në acid hidroksicitrik; ngjyrosja: kurkumin; aroma; ëmbëlsues: glikozide steviol nga Stevia; pikolinati i kromit.

error: Content is protected !!