Vaj esencial rozmarine – O.E ROSMARINO

  Rosmarinus officinalis 10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 950

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vaj esencial rozmarine :

DERMATOLOGJIA: Aknet, zbokthin, dermatitin, ekzemën, flokët e yndyrshëm, kundër insekteve, nxit rritjen e flokëve, rregullon seborrenë, zgjeben, stimulon lëkurën e kokës, morrat, variçet.

QARKULLIMI, MUSKUJT DHE NGJYJET: Arteriosleroza, mbajtja e ujit, përdhes, dhimbje muskulore, palpitacione, pamjaftueshmëri qarkullimi, reumatizëm.

SISTEMI RESPIRATOR: Astma, bronkit, kollë e mirë.

SISTEMI TË GJITHSHËM: Dismenorrhea, leucorrhoea.

SISTEMI IMUNE: Ftohjet, gripi, infeksionet.

SISTEMI NERVOR: dobësi, dhimbje koke, hipotension, nevralgji, lodhje mendore, rraskapitje nervore dhe çrregullime të lidhura me stresin.

Vaj esencial rozmarine përdoret në të gjitha sëmundjet hepatobiliare, reumatizma dhe përdhes dhe në të gjitha dhimbjet e shkaktuara nga efektet toksike dhe defektet eliminuese. Rozmarina është konsideruar gjithmonë si një stimulues i shkëlqyer aromatik dhe në të njëjtën kohë është antispazmatik dhe diuretik.

Mënyra e përdorimit
2 pika në një lugë çaji me vaj bajame të ëmbël, 2/3 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Paralajmërimet
Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e merrni produktin ashtu siç është nëse nuk është holluar siç duhet. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën.

Referenca NAOE49

.

.

DERMATOLOGIA: Acne, forfora, dermatiti, eczemi, capelli grassi, insettorepellente, favorisce la crescita dei capelli, regola la seborrea, scabbia, stimola il cuoio capelluto, pidocchi, vene varicose.

CIRCOLAZIONE, MUSCOLI E ARTICOLAZIONI: Arterioslerosi, ritenzione idrica, gotta, dolori muscolari, palpitazioni, insufficienza circolatoria, reumatismi.

SISTEMA RESPIRATORIO: Asma, bronchite, pertosse.

SISTEMA DIGERENTE: Dismenorrea, leucorrea.

SISTEMA IMMUNITARIO: Raffreddore, influenza, infezioni.

SISTEMA NERVOSO: Debilità, cefalea, ipotensione, nevralgie, affaticamento mentale, esaurimento nervoso e disturbi legati a stress

Rosmarinus officinalis (distiluar në një rrymë avulli uji)

error: Content is protected !!