OMEGA 3 VEGETAL

  • Per kolesterolin dhe presionin e gjakut
  • Mbron sistemin kardiovaskular
  • Ndihmon aktivitenti antitrombotik
  • Ndihmon Shëndetin e lëkurës dhe flokëve

75 ampula

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.000

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

  • KONTROLLONI KOLESTEROLIN TUAJ
  • SUPORTON SISTEMIN KARDIOVASKULAR

OMEGA 3 VEGETAL – Omega 3 vegjetal është një suplement ushqimor i bazuar në vajin e lirit, i perftuar me shtypje të ftohtë dhe natyralisht i pasur me acid alfa-linolenik (ALA), acid linoleik dhe acid oleik, i dobishëm ne mbeshtetjen dhe funksionimin e sistemit të qarkullimit të gjakut dhe te lëkurës.

OMEGA 3 VEGETAL
Vaji i farës së lirit është burimi natyror më i pasur i ALA, një acid yndyror i pangopur i serisë omega 3, i cili pasi merret ka vetine te shndërrohet në acid eicosapentaenoic (EPA), pararendës i prostaglandinave të serisë 3. seria 5 leukotrienet dhe seria 3 tromboksane; përmban gjithashtu një pjesë të acideve yndyrore të serisë omega 6 në formën e acidit linoleik dhe të serisë omega 9 në formën e acidit oleik.
Vaji i lirit mund të ketë aktivitet anti-inflamator dhe antitrombotik, mund të indikohet në hiperlipidemitë, për të ulur grumbullimin e trombociteve, nivelet e kolesterolit dhe presionin e gjakut.
Mund të jetë një ndihmës në parandalimin e sëmundjeve të zemrës dhe çrregullimeve të enëve cerebrale, ndihmon ne përmirësimin e disa simptomave të artritit dhe sherben si një plotësues për shëndetin e lëkurës dhe flokëve.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose massima giornaliera

(5 perle da 1241 mg)

Olio di semi di Lino 5000 mg
apporto di acido alfa-linoleico 2250 mg
apporto di acido oleico 550 mg
Vitamina E 33,5 mg 279% NRV

Mënyra e përdorimit
1-2 ampula në ditë para ushqimit.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Paralajmërim:
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg syve të fëmijëve nën 3 vjeç. Suplementet ushqimore nuk mund të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Për përdorimin e produktit gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji, këshillohet që të konsultoheni me mjekun.

.

.

  • CONTROLLA IL COLESTEROLO
  • PROTEGGE IL SISTEMA CARDIOVASCOLARE

Omega 3 vegetal è un integratore alimentare a base di Olio di semi di Lino ottenuto da spremitura a freddo e naturalmente ricco di acido alfa-linolenico (ALA), acido linoleico e acido oleico, utile come supporto per la funzionalità e l’integrità del sistema circolatorio e della cute. L’Olio di semi di Lino è la più ricca sorgente naturale di ALA, un acido grasso polinsaturo della serie omega 3 che, una volta assunto nell’organismo, viene convertito in acido eicosapentaenoico (EPA), il precursore delle prostaglandine della serie 3, dei leucotrieni della serie 5 e dei trombossani della serie 3; contiene anche una frazione di acidi grassi della serie omega 6 sottoforma di acido linoleico e della serie omega 9 sottoforma di acido oleico. L’Olio di semi di Lino può avere attività antinfiammatoria ed antitrombotica, può essere indicato nelle iperlipidemie, per diminuire l’aggregazione piastrinica, i livelli di colesterolo e la pressione sanguigna. Può essere un coadiuvante nella prevenzione delle cardiopatie e dei disturbi vascolari cerebrali, per migliorare alcuni sintomi dell’artrite, e come complemento per la salute della cute e dei capelli. Non vi sono dati a supporto della sua utilità nel trattamento dell’ansia, dell’ipertrofia prostatica benigna, della stipsi, della vaginite e dell’obesità.

Kodi referues NA02

Vaji i farës së lirit (Linum usitatissimum) i titruar në 50% në acid alfa-linolenik, 11% në acid linoleik dhe 11% në acid oleik (1000 mg). Përbërësit e kapsulës> Xhelatinë ushqimore, agjent rezistent> glicerinë, ngjyrues> karamel.

 

error: Content is protected !!