Pastrim zorresh – PURIFICATIONIS 1

  • TRAJTIMI para se të përdorni një laksativ
  • PËR PASTRIMIN E ZORRËVE
  • FAVORON BALANCIN MIKROBIAL TË TRUPIT
  • Si për të rriturit ashtu edhe për fëmijët
  • 14 bustina (prej 5,2 g)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.000

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Pastrim zorresh – TRAJTIMI 1 para se të përdorni një laksativ

– PËR PASTRIM ZORRESH
– PROMOVON BILANCIMIN MIKROBIAL TË ORGANISMIT

PURIFICATIONIS 1 – Antico Rimedio- është një shtesë ushqimore e bazuar në Fibersol-2 ® (fibrat e tretshme të misrit), dekstrinë nga fibrat e misrit (fibra e tretshme në ujë) që favorizojnë ekuilibrin e florës bakteriale të zorrëve dhe Enzi-mix® ( kompleks enzimë) për të nxitur procesin e tretjes.
Formulimi është i pasuruar me ekstrakte bimore të Mallow, Altea dhe Aloe me veti zbutëse dhe qetësuese në sistemin tretës dhe të dobishme për promovimin e pastrimit të zorrëve dhe kontributin në ekuilibrin mikrobial të organizmit qe dëshironi të bëni pastrim zorresh

DOZA PËR TË RRITUR 2 BUSTINA NË DITË
DOZA PËR FËMIJËT 1 BUSTINA NË DITË.

Mënyra e përdorimit
Derdhni përmbajtjen e një bustinë në një gotë bosh dhe shpërndajeni në ujë të bollshëm në temperaturë normale
Ndiqeni me një gotë të dytë me ujë.
Rekomandojmë marrjen e një qese në ditë, mundësisht në mëngjes para ushqimit. (ose dy qeska në ditë, një në mëngjes dhe një para gjumit).
Për fëmijët mbi 3 vjeç rekomandohet marrja e gjysmës së dozës.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NAAR03

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES

PËR DOZËN DITARE

Komponentët 2 bustina da 5,2 g 1 bustinë da 5,2 g
Fibersol-2® 8000 mg 4000 mg
Destrina da Mais 1040 mg 520 mg
Malva e.s. 400 mg 200 mg
apporto in Polisaccaridi 120 mg 60 mg
Altea e.s. 400 mg 200 mg
Enzi-Mix® 350 mg 175 mg
Aloe Vera 50 mg 25 mg

.

.

TRATTAMENTO 1 prima di utilizzare un lassativo
– PER UNA PULIZIA INTESTINALE
– FAVORISCE L’EQUILIBRIO MICROBICO DELL’ORGANISMO

PURIFICATIONIS 1 è un integratore alimentare a base di Fibersol-2 ® (fibre solubili da Mais), Destrina da Mais (fibra idrosolubile) fibre che favoriscono l’equilibrio della flora batterica intestinale ed Enzi-mix ® (complesso enzimatico) per favorire il processo digestivo. La formulazione è arricchita con estratti vegetali di Malva, Altea ed Aloe dalle proprietà emollienti e lenitive sul sistema digerente e utili a favorire una pulizia intestinale e contribuire all’equilibrio microbico dell’organismo.

DOSE PER ADULTI 2 BUSTINE AL GIORNO
DOSE PER BAMBINI 1 BUSTINA AL GIORNO.

Ingredienti: Fibersol-2 (Fibra solubile da mais); Destrina da Mais (Fibra idrosolubile); Malva (Malva sylvestris L.) fiori e foglie estratto secco titolato al 30% in polisaccaridi; Altea (Althea officinalis L.) radice estratto secco; Enzi-Mix® (complesso enzimatico da substrati vegetali fermentati: Amilasi; Proteasi; Glucoamilasi; Lipasi; Cellulasi; Lattasi; Pectinasi/Fitasi; maltodestrine di Riso); Acidificante: Acido Citrico; Aloe (Aloe barbadensis Miller) gel sin cute polvere 200:1; Edulcorante: glicosidi dello steviolo.

Fibersol-2 (Fibër e tretshme nga misri); Dekstrinë nga misri (fibër e tretshme në ujë); Mallow (Malva sylvestris L.) ekstrakt i thatë i luleve dhe gjetheve i titruar në 30% në polisaharide; Altea (Althea officinalis L.) ekstrakt i thatë i rrënjës; Enzi-Mix® (kompleks enzimatik nga substrate vegjetale të fermentuara: amilaza; proteaza; glukoamilaza; lipaza; celulaza; laktaza; pektinaza/fitaza; maltodekstrina e orizit); Acidues: Acidi citrik; Aloe (Aloe barbadensis Miller) xhel sin pudra e lëkurës 200: 1; Ëmbëlsues: glikozide steviol.

 

TRATTAMENTO 1 prima di utilizzare un lassativo - PER UNA PULIZIA INTESTINALE
- FAVORISCE L’EQUILIBRIO MICROBICO DELL'ORGANISMO PURIFICATIONIS 1 è un integratore alimentare a base di Fibersol-2 ® (fibre solubili da Mais), Destrina da Mais (fibra idrosolubile) fibre che favoriscono l’equilibrio della flora batterica intestinale ed Enzi-mix ® (complesso enzimatico) per favorire il processo digestivo. La formulazione è arricchita con estratti vegetali di Malva, Altea ed Aloe dalle proprietà emollienti e lenitive sul sistema digerente e utili a favorire una pulizia intestinale e contribuire all’equilibrio microbico dell’organismo.

 

DOSE PER ADULTI 2 BUSTINE AL GIORNO DOSE PER BAMBINI 1 BUSTINA AL GIORNO.

Ingredienti: Fibersol-2 (Fibra solubile da mais); Destrina da Mais (Fibra idrosolubile); Malva (Malva sylvestris L.) fiori e foglie estratto secco titolato al 30% in polisaccaridi; Altea (Althea officinalis L.) radice estratto secco; Enzi-Mix® (complesso enzimatico da substrati vegetali fermentati: Amilasi; Proteasi; Glucoamilasi; Lipasi; Cellulasi; Lattasi; Pectinasi/Fitasi; maltodestrine di Riso); Acidificante: Acido Citrico; Aloe (Aloe barbadensis Miller) gel sin cute polvere 200:1; Edulcorante: glicosidi dello steviolo.

error: Content is protected !!