Pastrues intim – INTIMO – Biodermal, Antibakterial

  • Formuluar për mukozën delikate
  • Veprim qetësues dhe ri-acidues
  • Veprim antibakterial
  • Për higjenën intime të të gjithë familjes

200 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.200

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Pastrues intim biodermal

Formuluar posaçërisht për lëkurën delikate dhe membranat mukoze, bazuar në surfaktantë vegjetalë dhe lëng organik aloe vera me një veprim qetësues dhe ri-acidues, ideal për rikthimin e mbrojtjes natyrale të lëkurës.
Acid ph, me vajra esencialë me një veprim antibakterial natyral të njohur si pemë çaji, livando dhe bergamot.
I përshtatshëm për higjienën e përditshme të të gjithë familjes.

Me xhel organik Aloe Vera, ekstrakt organik Calendula, surfaktantë me origjinë bimore, proteina orizi, vajra esenciale të pemës së çajit, livandës dhe bergamotit.

Mukozat intime janë shumë delikate, ndaj duhet pasur kujdes që të mos përdorni pastrues për trupin ose duart në zonat intime, të cilat mund të irritohen lehtësisht.
“Intimo” nga Naturetica është i formuluar me vajra esencialë dhe substanca natyrale antibakteriale që nuk irritojnë mukozën intime, përkundrazi qetësojnë dhe hidratojnë lëkurën, duke lënë një ndjenjë të këndshme mirëqenieje.

Pastrues intim

Mënyra e përdorimit
Aplikoni një sasi të vogël produkti në zonat e prekura dhe shpëlajeni tërësisht me ujë të ngrohtë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shënim:
ME GLICERINE PERIMORE E TESTUAR DERMATOLOGJIK, NIKEL I TESTUAR (<0,1 ppm)

Nuk përmban:
NGJYRAT, PARFUMET SINTETIKE, SLS, SLES OSE LAURILSULFATE, PEG, ETOXILATET OSE PARAFINAT, PARABENET

.

.

Detergente intimo Biodermico
Appositamente formulato per le pelli e le mucose delicate, a base di tensioattivi vegetali e succo di aloe vera biologico dall’azione lenitiva riacidificante, ideale per ripristinare le naturali difese cutanee. A ph acido, con oli essenziali dalla nota azione antibatterica naturale quali tea tree, lavanda e bergamotto. Adatto per l’igiene quotidiana di tutta la famiglia.
Con Aloe Vera gel biologico, estratto di Calendula biologico, tensioattivi di derivazione vegetale, proteine di Riso, oli essenziali di Tea Tree, Lavanda e Bergamotto.

Le mucose intimi sono molto delicate quindi si deve fare attenzione a non usare detergenti per il corpo o per le mani nelle zone intime, che potrebbero irritarsi facilmente.
“Intimo” di Naturetica è formulato con oli essenziali e sostante naturale antibatteriche che non irritano le mucose intime, anzi leniscono e idratano la pelle lasciando una piacevole sensazione di benessere.

Note:
CON GLICERINA VEGETALE DERMATOLOGICAMENTE TESTATO NICHEL TESTED (<0,1 ppm)

Non contiene:
COLORANTI, PROFUMI SINTETICI, SLS, SLES O LAURILSOLFATI, PEG, ETOSSILATI O PARAFFINE, PARABENI

Referenca NAI03

Ujë, xhel Aloe Vera *, glukozid decil, glicerinë, kokamidopropil betainë, glukozid lauril, ekstrakt Calendula *, vaj i farës së Lulediellit *, vaj Melaleuca , vaj portokalli Bergamot, vaj Qitro bergamia, vaj Qitro, vajlavandul Çamçakëz xantan, acid laktik, benzoat natriumi, sorbat kaliumi, limo nene, linalool * Përbërësit organikë ** Nikel i testuar <0,1 ppm

error: Content is protected !!