Pastrues trupi flokësh alergji – PUREZZA

  Pastrues trupi-flokësh biodermal pa aroma

 500 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.550

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Pastrues trupi flokësh alergji pa arom

Pastrues trupi flokësh alergji pa arom – E dizenjuar për lëkurat e ndjeshme, delikate ose ato me tendencë për të sensibilizuar parfumet dhe alergjenët, për higjienën e të gjithë trupit, ideale për të gjithë familjen, e përshtatshme edhe për të vegjlit. Ky pastrues me përbërës organikë karakterizohet nga mungesa e aromave të çdo lloji. Bazuar në pastrues perimesh, të pasuruar me aloe vera organike, vaj bajame dhe proteina orizi me një veprim zbutës, hidratues dhe mbrojtës. Një shkumë e lehtë do të shoqërojë higjienën tuaj të përditshme në një mënyrë të sigurt, efektive dhe delikate.
Me Aloe Vera organike, surfaktantë delikate me origjinë bimore, proteina orizi dhe glicerinë vegjetale.

Ideale per alergi.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shënim:
ME GLICERINE PERIMORE E TESTUAR ME NIKEL (<0,1 ppm)

Nuk përmban:
NGJYRAT, PARFUMET DHE ARROMA SINTETIKE, SLS, SLES OSE LAURILSULFATE, PEG, ETOXILATE OSE PARAFINA, PARABEN

Mënyra e përdorimit
Aplikojeni produktin në lëkurë ose flokë të lagur, masazhojeni dhe shpëlajeni tërësisht me ujë.

Referenca NADB01

.

.

Detergente Corpo-Capelli Biodermico senza profumo
Studiato per le pelli sensibili, delicate o con tendenza alla sensibilizzazione da profumi e allergeni, per l’igiene di tutto il corpo, ideale per tutta la famiglia, indicato anche per i più piccoli. Questo detergente con ingredienti biologici è caratterizzato dall’assenza di fragranze di ogni tipo. A base di detergenti vegetali, arricchito con aloe vera biologica, olio di mandorle e proteine del riso dall’azione emolliente, idratante e protettiva. Una leggera schiuma accompagnerà la vostra igiene quotidiana in maniera sicura, efficace e delicata.
Con Aloe Vera biologico, tensiottivi delicati di derivazione vegetale, proteine del Riso e Glicerina vegetale.

Note:
CON GLICERINA VEGETALE NICHEL TESTED (<0,1 ppm)

Non contiene:
COLORANTI, PROFUMI SINTETICI E FRAGRANZE , SLS, SLES O LAURILSOLFATI , PEG, ETOSSILATI O PARAFFINE , PARABENI

Modalitù d’uso
Applicare il prodotto sulla pelle o sui capelli inumiditi, massaggiare e sciacquare abbondantemente con acqua.

Ujë, xhel Aloe barbadensis *, Glicerinë, Decil glukozid, Kokamidopropil betainë, Vaj Prunus amygdalus dulcis *, Proteina orizi e hidrolizuar, çamçakëz ksantan, acid laktik, benzoat natriumi, sorbat kaliumi * Përbërësit biologjikë ** Nikel i testuar <0.

error: Content is protected !!