Prostata – PHITO PROSTA

 • I PROJEKTUAR PËR MIRËQENJEN FIZIOLOGJIKE TË BURRAVE
 • PROMOVON FUNKSIONALITETIN NATYROR TË PROSTATËS
 • EKSTRAKT I THATË SERENOA I TITRUAR 45% NË ACIDE YNDYRORE

      60 tableta nga 1000 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.000

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Prostata

 • I PROJEKTUAR PËR MIRËQENJEN FIZIOLOGJIKE TË BURRAVE
 • PROMOVON FUNKSIONALITETIN NATYROR TË PROSTATËS
 • EKSTRAKT I THATË SERENOA I TITRUAR 45% NË ACIDE YNDYRORE

Phito Prosta është një suplement ushqimor i krijuar për mirëqenien fiziologjike të meshkujve, falë përbërësve të tij që veprojnë si ndihmës për funksionimin natyral të prostatës dhe traktit urinar, me zink dhe selen që nxisin mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ (ashtu si prostatol).
Zinku gjithashtu ndihmon në ruajtjen e fertilitetit dhe niveleve normale të testosteronit në gjak.

Disa nga përbërësit e produktit tonë:

Epilobium
Epilobium është bari par excellence i prostatës, pasi në mjekësinë popullore përdoret prej më shumë se një shekulli për të trajtuar në mënyrë specifike të gjitha patologjitë që prekin këtë gjëndër, si prostatiti dhe hiperplazia e prostatës.

Hithra
Një tjetër ilaç natyral që përdoret zakonisht për prostatitin është hithra (Urtica dioica).
Së fundmi është publikuar një studim mbi 100 pacientë me hipertrofi beninje të prostatës, ku konfirmohen efektet e hithrës në zvogëlimin e përmasave të prostatës.
Përveç kësaj, ky studim tregon edhe reduktimin e simptomave të lidhura me zmadhimin e prostatës.

Fara kungulli
Kjo falë përmbajtjes shumë të lartë të zinkut.
Në fakt, zinku ndikon në metabolizmin e androgjeneve duke frenuar aktivitetin e enzimës që konverton testosteronin në DHT, 5alfa-reduktazë. Është një hormon androgjen thelbësor për zhvillimin dhe rritjen normale të prostatës.

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e 1-2 tabletave në dite mundësisht para gjumit.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose massima giornaliera 

(2 compresse da 1000 mg)

Serenoa e.s. 605 mg
apporto di acidi grassi 272 mg
Uva ursina e.s. 300 mg
apporto di arbutina 60 mg
Ortica e.s. 200 mg
apporto di betasitosteroli 1,6 mg
Zinco 12,5 mg (125% NRV)
Selenio 83 mg (150,9% NRV)
Zucca semi e.s. 60 mg
apporto di acidi grassi 12 mg
Epilobio e.s. 50 mg
Olio di semi di lino microincapsulato 50 mg
apporto di acido alfa-linolenico 12,5 mg
Licopene 0,75 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran


Prostata

.

.

 • STUDIATO PER IL BENESSERE FISIOLOGICO DEGLI UOMINI
 • FAVORISCE LA NATURALE FUNZIONALITÁ DELLA PROSTATA
 • SERENOA ESTRATTO SECCO TITOLATO AL 45% IN ACIDI GRASSI

Phito Prosta è un integratore alimentare studiato per il benessere fisiologico degli uomini, grazie ai suoi costituenti che agiscono come coadiuvanti per la naturale funzionalità della prostata e delle vie urinarie,con zinco e selenio che favoriscono la protezione delle cellule dallo stress ossidativo. Lo zinco inoltre contribuisce a mantenere la fertilità e i normali livelli di testosterone nel sangue.

Alcuni degli ingredienti del nostro prodotto :

Epilobio
L’epilobio è l’erba della prostata per antonomasia, in quanto da più di un secolo viene impiegata nella medicina popolare per trattare specificatamente tutte le patologie che interessano questa ghiandola, come appunto la prostatite e l’iperplasia prostatica.

Ortica
Un altro rimedio naturale comunemente impiegato per la prostatite è l’ortica (Urtica dioica).
Recentemente è stato pubblicato uno studio su 100 pazienti con Ipertrofia prostatica benigna, dove vengono confermati gli effetti dell’ortica nella riduzione della dimensione della prostata.
Inoltre questo studio dimostra anche la riduzione dei sintomi associati all’ingrandimento della prostata.

Semi di zucca
Questo grazie all’altissimo contenuto di zinco.
Lo zinco infatti influisce sul metabolismo degli ormoni androgeni, inibendo l’attività dell’enzima che converte il testosterone in DHT, il 5alfa-reduttasi. Trattasi di un ormone androgeno fondamentale per lo sviluppo e la crescita normale della prostata.

Referenca NA06

Prostata

Serenoa (Serenoa repens (WB) Ekstrakt i vogël) i thatë i frutave * i titruar në 45% në acide yndyrore, agjent përforcues: fosfat kalciumi, manaferra e ariut (Arctostaphylos uva-ursi (L.) Spreng) ekstrakt i thatë i gjetheve * i titruar në 20% në arbutinë, hithra (Urtica urens L. 90%, Urtica dioica L. 10%) ekstrakt i thatë i rrënjës * i titruar në 0.8% në beta-sitosterol, agjent përforcues: celulozë mikrokristaline, glukonat zinku, fara kungulli (Cucurbita pepo L. var.oleifera Pietsh) ekstrakt i thatë * i titruar në 20% në acide yndyrore, epilobium (Epilobium angustifolium L.) ekstrakt i thatë i pjesëve ajrore * 1: 4, vaj liri (Linum usitatissimum L.) i mikrokapsuluar * i titruar në 25% në acid alfa-linolenik, anti-ngjitje agjentët: stearat magnezi dhe dioksidi Silicio, L-selenomethionine, likopen i mikrokapsuluar (maltodekstrinë, sheqer, xhelatinë ushqimore, niseshte, 5% likopen). * Përmban maltodekstrinë

error: Content is protected !!