PSYLLIUM COMPLEX

 • Përmban fibra fisnike
 • stimulon ekuilibrin e zorrëve
 • Shije delikate agrume

    20 thasë (me një dozë prej 4,5 g)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.750

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Diarre kapsllëk – Formula Xhel

 • PËRMBAN FIBRA FISNIKE 
 • STIMULON EKUILIBRIN E ZORRËVE
 • Shije delikate e agrumeve

PSYLLIUM COMPLEX përmban farat e lëvozhgës së Psyllium. Lëvoret e psiliumit janë një ilaç tradicional.Ato ndihmojnë në diarre, kapsllëk dhe gjithashtu mund të ndikojnë pozitivisht në rrjedhën e sëmundjeve inflamatore të zorrëve. Predhat e psyllium mund të lidhin ujin dhe të bymehen.
Kjo i bën ato të përshtatshme për rregullimin e jashtëqitjes.
Përveç kësaj, predha sekreton një mukozë që shtrihet si një shtresë mbrojtëse në murin e zorrëve. Prania e Inulinës dhe FOS me një efekt prebiotik favorizon ekuilibrin e florës bakteriale të zorrëve.

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e një qeseje dy herë në ditë ndërmjet vakteve, duke e tretur përmbajtjen në ujë të bollshëm.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

SUPPLEMENT FACTS
Components

2 sachets 4,5 g

Inulin from chicory 5000 mg
Psyllium husks seeds 3000 mg
FOS  400 mg
Mallow dry extract  200 mg
Polysaccharides 60 mg
Chamomile dry extract 180,1 mg
Niacin 16 mg – 100% NRV
Vitamin B6 1,4 mg – 100% NRV
Riboflavin (Vitamin B2) 1,4 mg – 100% NRV
Tiamin (VItamin B1) 1,1 mg – 100% NRV

Shenim:
Mbajeni  mundësisht larg  fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme, të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Konsumimi i tepërt mund të ketë efekte laksative Mënyrat e ruajtjes> Ruani në një temperaturë nën 20°C në një vend të thatë larg dritës. Në mot të nxehtë, ruajeni në frigorifer.

Diarre kapsllëk

.

.

 • CONTAINS NOBLE FIBERS
 • PROMOTES BOWEL REGULARITY
 • DELICATE CITRUS TASTE

PSYLLIUM COMPLEX contains Psyllium husks seeds. Psyllium husks are a traditional remedy. They help with diarrhea, constipation and can also positively influence the course of inflammatory bowel diseases. Psyllium husks can bind water and swell. This makes them well suited to regulate the stool. In addition, the shells secrete a mucus that lies like a protective layer on the intestinal wall. The presence of Inulin and FOS with prebiotic effect favor the balance of intestinal bacterial flora.

 

Referenca NAAR06

Inulin nga rrënja e çikores (Cichorium intybus L.); Psyllium (Plantago ovata Forsk.) Pluhur i kutikulës së farës; Fruta-Oligosakaridet (FOS); Mallow (Malva sylvestris L.) ekstrakt i thatë i luleve dhe gjetheve i titruar në 30% në polisaharide; Kamomil (Matricaria chamomilla L.) lule ekstrakt i thatë 1: 4; Shije; Nicotinamide (Niacin); Vitamina B6 (Pyridoksine hydrochloride); Vitamina B2 (Riboflavin); Vitamina B1 (hidroklorur tiamine).

error: Content is protected !!