QUERCETINA – Antivirus, kardioprotektiv

  • Antioksidantë, Anti-obeziteti 
  • Kundër kancerit
  • Antiviral ,  Antibakterial
  • Anti-diabetik , Antiinflamator

        30 kapsula nga 573 mg   

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.200

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

QUERCETINA

  • INHIBITOR SPECIFIK I VIRUSEVE
  • ANTIOKSIDANT I FORTE
  • ANTI-HIPERTENSIVE DHE KARDIOPROTEKTIVE
  • 200 MG QUERCETIN

Suplementet e quercetinës janë suplemente ushqimore veçanërisht të përshtatshme për rritjen e rezistencës ndaj alergjive. Efektet biologjike të këtij flavonoidi janë gjithashtu antioksidantë, anti-obeziteti, kundër kancerit, antiviral, anti-bakterial, antidiabetik edhe anti-inflamator.

Kuercetina absorbohet në zorrë dhe metabolitët e saj shpërndahen nga mëlçia në indet e ndryshme të trupit; në plazmë lidhet me albuminën. Piku i plazmës arrihet afërsisht 7 orë pas marrjes dhe gjysma e jetës së eliminimit është afërsisht 25 orë. Disponueshmëria e kuercetinës së marrë nga goja është e pasigurt: duket se kuercetina asimilohet më mirë dhe në mënyrë më uniforme nga zorrët kur merret së bashku me yndyrna të tilla si trigliceridet me zinxhir të mesëm. Për këtë arsye është e rëndësishme që suplementet të përmbajnë substanca lipide dhe që ato të merren me stomakun plot.

Një molekulë me origjinë natyrore që funksionon si një frenues specifik për sars cov 2, përgjegjës për Covid 19.
Tipari më i njohur i kuercetinës (dhe flavonoideve të tjera) është padyshim antioksidanti dhe për këtë arsye parandalon sëmundje të ndryshme degjenerative si kanceri, Alzheimer etj.
Për më tepër, Quercetin luan një rol antihipertensiv dhe kardioprotektiv duke nxitur relaksimin vaskular, duke përmirësuar funksionet endoteliale (muret e brendshme të arterieve, duke parandaluar formimin e pllakave aterosklerotike), duke rritur nivelet e monoksidit të azotit.

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e një kapsule në ditë të shoqëruar me një gotë ujë.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera

(1 capsula da 573 mg)

Quercetina 200 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

– INIBITORE SPECIFICO DEI VIRUS

– FORTE ANTIOSSIDANTE

– ANTI-IPERTENSIVO E CARDIOPROTETTIVO

200 MG DI QUERCETINA

Integratore alimentare a base di Quercetina, estratta dai fiori di Sophora japonica.

Una molecola di origine naturale che funziona da inibitore specifico per sars cov 2, responsabile del Covid 19.
La caratteristica più nota della quercetina ( e degli altri flavonoidi) è indubbiamente quella antiossidante e quindi prevenire varie malattie degenerative come anche il cancro, l’Alzheimer ecc…
Inoltre la Quercetina svolge un ruolo anti- ipertensivo e cardioprotettivo favorendo il rilassamento vascolare, migliorando le funzioni endoteliali ( pareti interne delle arterie, prevenendo il formarsi di placche aterosclerotiche), aumentando i livelli di monossido d’azoto.

Referenca NA34

Agjent përforcues: Celuloza; Dihidrat kuercetin (i nxjerrë nga Sophora japonica L.) Agjent mbulues (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropilmetilelulozë, çamçakëz gellan.

error: Content is protected !!