VALERIANA PLUS – Sanëz

 • QETËSUES NATYROR
 • STIMULON GJUMIN
 • REDUKTON ANKTHIN DHE STRESIN

30 kapsula

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 

L 1.650

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Sanëz

 • QETËSUES NATYROR
 • NXIT GJUMIN 
 • Largon ANKTHIN DHE STRESIN

Ndër përbërësit aktivë që karakterizojnë medikamentin, acidi valerenik, i pranishëm në vajin esencial, shfaq një veprim spazmolitik dhe relaksues muskulor dhe, së bashku me sesquiterpenet që lidhen me të, një efekt qetësues i lidhur me frenimin e katabolizmit të gama-acidit.
Acidi aminobutirik (GABA), një ndërmjetës i rëndësishëm që qetëson sistemin nervor qendror.
Prandaj Valeriana rekomandohet  në pagjumësi për shkak të përmbysjes nervore dhe intelektuale dhe në spazma gastrointestinale me origjinë nervore.
Valerian Plus është një suplement ushqimor që garanton plotësinë e fitokompleksit falë pranisë si të ekstraktit të thatë ashtu edhe të pluhurit, i cili luan një rol themelor në farmakologjinë e ankthit dhe stresit dhe që sjell efekte të dobishme në organizëm falë aftësisë për të nxitur një relaksim fiziologjik.

Sanëz

Shënim:
pa gluten

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merret 1 kapsulë në ditë para gjumit

PËRMBAJTJA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(1 kapsula nga 845 mg)

Valeriana radice estratto secco 350 mg
apporto in acidi valerenici totali 2,8 mg
Valeriana radice polvere 350 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • SEDATIVO NATURALE
 • FAVORISCE IL SONNO
 • RIDUCE ANSIA E STRESS

Tra i principi attivi che caratterizzano la droga, l’acido valerenico, presente nell’olio essenziale, manifesta un’azione spasmolitica e miorilassante e, assieme ai sesquiterpeni ad esso affini, un effetto sedativo legato all’inibizione del catabolismo dell’acido gamma-aminobutirrico (GABA), importante mediatore inibente il sistema Nervoso Centrale. Pertanto la Valeriana è indicata nell’insonnia da surmenage nervoso ed intellettuale e negli spasmi gastrointestinali di origine nervosa. Valeriana Plus è un integratore alimentare che garantisce la completezza del fitocomplesso grazie alla presenza sia dell’estratto secco sia della polvere, che svolge un ruolo fondamentale nella farmacologia dell’ansia e dello stress e che apporta effetti benefici all’organismo grazie alla capacità di favorire un fisiologico rilassamento.

Note:
senza glutine

Referenca NAMO14

Ekstrakt i thatë * (0,8% acide valerenike totale) dhe pluhur. Kapsula vegjetale: hidroksipropilmetilcelulozë. Agjentët kundër ngjitjes: kripërat e magnezit të acideve yndyrore dhe dioksidit të silikonit. * mbështetur nga maltodekstrina

error: Content is protected !!