SCUDO FAMILY – WINTER HELP

  • PENGON HYRJEN E VIRUSEVE NË ORGANIZËM
  • MBRON NGA AGRESIONET BAKTERIALE
  • STIMULON MBROJTJEN IMUNITARE

Pika prej 20 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.280

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

WINTER HELP – SCUDO FAMILY

  • PENGON HYRJEN E VIRUSEVE NË ORGANIZËM
  • MBRON NGA AGRESIONET BAKTERIALE
  • Stimulon MBROJTJEN IMUNITARE

Scudo Family e firmes Naturetica është një shtesë ushqimore në pika e formuluar për të gjithë familjen (fëmijë 3 vjeç e lart); Përmban
Laktoferina, një glikoproteinë me veprim anti-mikrobik, bartës hekuri, i aftë për të zbritur hekurin e palidhur nga lëngjet e trupit dhe zonat e inflamacionit në mënyrë që të shmangen dëmtimi i prodhuar nga radikalet toksike të oksigjenit dhe zvogëlimi i disponueshmërisë së joneve të ferrit për mikroorganizmat që pushtojnë mysafirin. Ka aktivitet antiviral dhe antibakterial pasi frenon drejtpërdrejt infeksionin viral duke u lidhur me vendet e receptorëve viralë duke parandaluar kështu kështu që virusi infekton qelizat.
Për më tepër, laktoferina rrit reagimin sistemik imunitar ndaj invazionit virale. Efekteve të saj i shtohen edhe ato të Vitaminës D, zinku dhe bakri të cilat kontribuojnë në normale funksioni i sistemit imunitar, i përfshirë në mbrojtje të organizmit nga agresionet bakteriale dhe virale tipike të muajve të ftohtë.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët +3 vjet: Rekomandohet të merrni 10 pika (0.5 ml) në ditë.

Të rriturit: Rekomandohet të merrni 20 pika (1 ml) në ditë.

 

Fëmijët
TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera

(0,5 ml pari a 10 gocce)

Lattoferrina 50 mg  
Vitamina D 25 mg (1000 UI) 500% NRV
Zinco 1,5 mg 15% NRV
Rame 0,15 mg 15% NRV
Manganese 0,75 mg 37,5% NRV

 

Të rriturit
TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera

(1 ml pari a 20 gocce)

Lattoferrina 100 mg  
Vitamina D 50 mg (2000 UI) 1000% NRV
Zinco 3 mg 30% NRV
Rame 0,3 mg 30% NRV
Manganese 1,5 mg 75% NRV

COD. NAWH09 winterhelp

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

OSTACOLA L’ENTRATA DEI VIRUS NELL’ORGANISMO

  • PROTEGGE DALLE AGGRESSIONI BATTERICHE
  • STIMOLA LE DIFESE IMMUNITARIE

Integratore alimentare in gocce espressamente formulato
per tutta la famiglia (Bambini dai 3 anni in su); Contiene
Lattoferrina, una glicoproteina ad azione anti-microbica e
ferro-trasportatrice, capace di sottrarre il ferro non legato
dai fluidi corporei e dalle aree di flogosi così da evitare
il danno prodotto dai radicali tossici dell’ossigeno e diminuire la disponibilità di ioni ferrici per i microorganismi
che invadono l’ospite. E’ dotata di attività antivirale e
antibatterica poiché inibisce direttamente l’infezione virale legandosi ai siti dei recettori virali impedendo in tal
modo che il virus infetti le cellule. La lattoferrina, inoltre,
aumenta la risposta immunitaria sistemica all’invasione
virale. Ai suoi effetti si aggiungono quelli della Vitamina
D, dello Zinco e del Rame che contribuiscono alla normale
funzione del sistema immunitario, implicato nella difesa
dell’organismo dalle aggressioni batteriche e virali tipiche dei mesi freddi.

COD. NAWH09

 

IT : acqua, fruttosio, lattoferrina (contiene derivati del latte compreso lattosio), stabilizzante: glicerolo, colecalciferolo (vitamina D), gluconato di zinco, gluconato di manganese, gluconato di rame, acidificante: acido citrico, conservante: sorbato di potassio.  

ALB : Ujë, fruktozë, laktoferinë (përmban derivate qumështi duke përfshirë laktozë), stabilizues: glicerinë, kolekalciferol (vitamina D), glukonat di zink, glukonat mangani, glukonat bakri, acidifikues: acid citrik, ruajtës: sorbat kaliumi

 

error: Content is protected !!