SERENE ANSIASTOP – Stop Ankth

 

  • RELAKSUES
  • KUNDËR ANKTHIT / DEPRESIONIT

50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.150

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

SERENE ANSIASTOP ( Stop Ankth )

  • RELAKSUES
  • KUNDËR DEPRESIONIT

Serene AnsiaStop është një shtesë ushqimore e bazuar në Whitania (Ashwaganda) e dobishme si një tonik në gjendjet e lodhjes fizike dhe mendore.
dhe të aftë për të nxitur një relaksim fiziologjik dhe për rrjedhojë veprojnë edhe në mirëqenien mendore. Veprimi i Whitania mbështetet nga shtimi i shafranit të titruar në crocins dhe safranal, dy molekula që kanë rezultuar efektive në ruajtjen e humor normal.
Formula është e plotësuar me vitamina B6 dhe B12 të dobishme për funksionimin normal të sistemit nervor dhe në funksionin normal psikologjik, shtimi i elementëve gjurmë si p.sh Zinku, Magnezi dhe Seleni për funksion normal kognitiv, duke rregulluar gjendjet e ankthit dhe depresionit.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera

2 ml pari a 40 gocce

Withania 100 mg  
di cui witenolidi 1,5 mg  
Rodiola 100 mg  
di cui Salidroside 1 mg  
Zafferano 60 mg  
di cui Safranale 0,18 mg  
Zinco 10 mg 100% NRV
Vitamina B6 1,4 mg 100% NRV
Selenio 10 mcg 18,2% NRV
Vitamina B12 2,5 mcg 100% NRV

 

Mënyra e përdorimit
Merrni 40 pika (të barabarta me 2 ml) produkt në mbrëmje pak para gjumit ose nevojë për nevojë.

COD. NASE04

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

(Përndryshe, ju sugjerojmë të përgatisni një shishe gjysmë litri ujë me 120 pika Epilobio, për ta pirë me gllënjka të vogla gjatë gjithë ditës.)

.

.

  • FACILITA IL RILASSAMENTO
  • UTILE CONTRO LA DEPRESSIONE

AnsiaStop è un integratore alimentare a base di Whitania (Ashwaganda) utile come tonico negli stati di stanchezza fisica, mentale
ed in grado di favorire un fisiologico rilassamento e di conseguenza
agire anche sul benessere mentale. L’azione della Whitania è sostenuta dall’aggiunta dello Zafferano titolato in crocine e safranale,
due molecole che si sono dimostrate efficaci al mantenimento del
normale tono dell’umore. La formula è completata con le Vitamine
B6 e B12 utili al normale funzionamento del sistema nervoso ed
alla normale funzione psicologica, l’aggiunta di oligoelementi come
Zinco, Magnesio e Selenio per una normale funzione cognitiva, regolando gli stati di ansia e depressione.

 

Ingredienti: Acqua, Withania (Withania somnifera (L.) Dunal) radici estratto secco titolato 1,5% in whitenolidi, Rodiola (Rhodiola rosea L.) radici estratto secco
titolato 1% in salidroside, Zinco gluconato, Zafferano (Crocus sativus L.) stigmi estratto secco titolato 0,3% in safranale, Magnesio gluconato, Acidificante
(Acido citrico monoidrato), Conservanti (Potassio sorbato), Antiossidante (Acido ascorbico), Vitamina B6 (Piridossina cloridrato), Sodio Selenito, Vitamina
B12 (Cianocobalamina).

 

Përbërësit: Ujë, Withania (Withania somnifera (L.) Dunal) ekstrakt i thatë i rrënjëve i titruar 1.5% në whitenolide, Rhodiola (Rhodiola rosea L.) ekstrakt i thatë i rrënjëve
i titruar 1% në salidroside, glukonat zinku, shafrani (Crocus sativus L.) stigma ekstrakt i thatë i titruar 0.3% në safranal, glukonat magnezi, acidifikues
(Acidi citrik monohidrat), konservues (sorbat kaliumi), antioksidues (acidi askorbik), vitaminë B6 (hidroklorur piridoksinë), selenit natriumi, vitaminë
B12 (Cyanocobalamin).

 

 

error: Content is protected !!