Serum fytyre – me acid hialuronik 2% – siero acido ialuronico

 

  • ACIDI HIALURONIK I KONCENTRUAR
  • LIFTING DHE HDRATUES
  • Përthithet shpejt nga lëkura

 

35 ml

 

L 1.800

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Serum fytyre – BLOOM – Siero anti age

• ACIDI HIALURONIK I KONCENTRUAR

• LIFTING DHE HIDRATIZUES

• ABSORBIMI I SHPEJTË

Përmban 3 LLOJE acidi hialuronik me peshë molekulare në përqendrim të lartë, pesha e ulët molekulare stimulon kolagjenin dhe i jep qëndrueshmëri lekures, ndërsa pesha e lartë molekulare e mban lëkurën të hidratuar.
Një aleat i fuqishëm në luftën kundër rrudhave.

Me kalimin e kohës, përqendrimi natyral i acidit hialuronik në trup tenton të ulet.
Që në moshën 30-vjeçare, forma e fytyrës fillon të ndryshojë. Në këtë moshë ka një humbje të volumit dhe qëndrueshmërisë së lëkurës, me shfaqjen e rrudhave të para.

Pas moshës 40 vjeç, përqendrimi i acidit hialuronik zvogëlohet më tej dhe shenjat e plakjes mprehen dhe bëhen më të dukshme. Kjo është arsyeja pse, për të mbajtur lëkurën të duket e re dhe e shëndetshme për aq kohë sa të jetë e mundur, është mirë të parandaloni dhe të luftoni shenjat e plakjes me produktet e duhura për kujdesin e fytyrës.

Por nuk është vetëm mosha ajo që “shënjon” lëkurën. Efektet e rrezeve UV dhe ndotësve të mjedisit kontribuojnë gjithashtu në përkeqësimin e situatës (për këtë arsye, gjithmonë kushtojini vëmendjen e duhur përpara se të ekspozoheni në diell dhe aplikoni krem ​​kundër diellit).

Mungesa e acidit hialuronik çon në tharjen e lëkurës, e cila duket më pak e freskët dhe e butë, me pak turgor, brazda më të dukshme deri në tharje. Prandaj interesi në rritje për këtë substancë dhe për trajtimet rinovuese të të cilave është bërë një protagonist i madh.

.

.

• ACIDO IALURONICO CONCENTRATO 

• LIFTANTE ED IDRATANTE 

• A RAPIDO ASSORBIMENTO

Contiene Acido Ialuronico a 3 pesi molecolari in alta concentrazione, il basso peso molecolare stimola il collagene e dona compattezza, il medio dona turgore mentre l’alto peso molecolare mantiene la pelle idratata. Un potente alleato nella lotta contro le rughe.

Con il passare del tempo, infatti, la concentrazione naturale di acido ialuronico nel corpo tende a diminuire. Già a partire dai 30 anni, la forma del viso inizia a cambiare. A questa età si nota perdita di volume e di fermezza della pelle, con la comparsa delle prime rughe.

Serum fytyre

Passati i 40 anni, la concentrazione di acido ialuronico si riduce ulteriormente e i segni del tempo si acuiscono e diventano più evidenti. Ecco perché, per conservare il più a lungo possibile una pelle dall’aspetto giovane e sano, è bene prevenire e contrastare i segni del tempo con i giusti prodotti per la cura del viso

Ma non è solo l’avanzare dell’età a “segnare” la cute. Anche gli effetti dei raggi UV e gli inquinanti ambientali contribuiscono ad aggravare la situazione (per questo motivo, presta sempre la dovuta attenzione prima di esporti al sole e applica una protezione solare).

La mancanza di acido ialuronico comporta secchezza della pelle, che appare meno fresca e morbida, con poco turgore, solchi più evidenti fino all’avvizzimento. Di qui, il crescente interesse per questa sostanza e per i trattamenti di ringiovanimento dei quali è diventato grande protagonista.

Kodi referues NABL08

Uje, Propanediol, Ujë lulesh Kamomili *, Hialuronat natriumi, Fosfolipide, Parfum, Ekstrakt i Kulturës së Qelizës Malus Domestica, Fenoksietanol, Çamçakëz Xanthan, Glicerinë, Etilheksilglicerinë. * Përbërës nga kultura bujqesore organike

error: Content is protected !!