Serum hidratues bio – Siero idratante

 

 • TEKSTURE E LEHTE
 • NDRIÇUES
 • PËRMIRËSON NGJYRËN E FYTYRËS
 • BAZË E SHKELQYER PËR MAKE UP
 • ME EKSTRAKT LULE PORCELANI

 

35 ml

L 1.200

Nuk disponohet në magazinë.
(Porositeni pas disa ditësh)

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Serum hidratues – BLOOM – siero idratante illuminante

 • TEKSTURE E LEHTE
 • I JEP SHKELQIM LEKURES 
 • PËRMIRËSON NGJYRËN E FYTYRËS 
 • BAZË E SHKELQYER PËR MAKE UP/ PRIMER
 • ME EKSTRAKT LULE PORCELANI

Një serum-primer me një teksturë super të lehtë.
Lulja e Porcelanit i jep lëkurës një shkëlqim të menjëhershëm duke zbutur lëkurën, duke e bërë atë të re dhe të lëmuar.
E shkëlqyeshme si bazë për make-up.

Me serumet e gjeneratës së fundit është e mundur të përftohen performanca të ndryshme: hidratojnë dhe qetësojnë, stimulojnë rinovimin e qelizave për të siguruar shkëlqimin e lëkurës, garantojnë ton dhe kompaktësi, reduktojnë shenjat e lodhjes në fytyrë dhe luftojnë parregullsitë e ngjyrës së lëkurës.

SI TË PËRDORNI SERUMIN
Është e rëndësishme të përdorni serumin dhe kremin së bashku sepse kjo është mënyra e vetme për të garantuar rezultatet më të mira. Serumi funksionon më thellë se kremi dhe shkon në punë aty ku qelizat e lëkurës janë më të pranueshme dhe ku kremi nuk arrin. Përkundrazi kremi vepron më shumë në sipërfaqe. Serumi duhet përdorur 2 herë në ditë pas pastrimit dhe para kremit në sasi të vogla dhe pa masazhuar shumë. Mos harroni ta aplikoni edhe në qafë dhe dekolte. Pas përthithjes aplikohet kremi.

Serum hidratues

.

.

• TEXTURE LEGGERA ILLUMINANTE 

• RAVVIVA L’INCARNATO 

Un siero-primer dalla texture super-leggera. Il Fiore di Porcellana dona alla pelle un boost di radiosità immediato uniformando l’incarnato, rendendolo giovane e levigato. Ottimo come base per il make up. 

Con i sieri di ultima generazione si possono ottenere svariate performance: idratare e lenire, stimolare il rinnovamento cellulare per assicurare luminosità alla pelle, garantire tonicità e compattezza, ridurre i segni della fatica dal volto e contrastare le irregolarità del colorito cutaneo.

COME USARE IL SIERO
Importante è usare insieme siero e crema perché solo così garantiscono i risultati migliori. Il siero agisce più in profondità rispetto alla crema e va a lavorare dove le cellule della pelle sono più ricettive e dove la crema non arriva. La crema al contrario agisce più in superficie. Il siero va usato 2 volte al giorno dopo la detersione e prima della crema in piccole quantità e senza massaggiare molto. Non dimenticare di applicarlo anche sul collo e décolleté. Dopo l’assorbimento si procede con l’applicazione della crema.

Kodi referues  NABL05

Ujë, Caprylyl Caprylate / Caprate, uje nga lulet e Kamomilit *, Cetyl Fosfat Kaliumi, Glicerinë, Squalane, Propylheptyl Caprylate, Gjalp Shea*, Gliceril Stearate, Persea Gratissima vaj,Trendafili Kanin,Pluhur lëngu trendafili Kanin, ekstrakt lulesh Hoya Lacunosa, vaj Ulliri, fitosterole, acid levulinik, parfum, tokoferol, levulinat natriumi, kapril glikol, ekstrakt i rrënjës së alkanës Tinctoria, fitat natriumi. * Përbërës nga kultura bujqesore organike

error: Content is protected !!