Shampo e ndjeshme – DELICATO – BIOFAMILY

  • Shampo e ndjeshme e skalpit dhe larje e shpeshte
  • me ekstrakte kamomil dhe kalendulë
  • delikate, ushqyese dhe qetësuese
  • produkt i koncentruar
  • ideale edhe për fëmijët
    500 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.450

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Shampo e ndjeshme e kokës dhe larje të shpeshta – me ekstrakte kamomil dhe kalendulë Një shampo ideale për të gjithë familjen me vaj kamomil, ekstrakt Calendula dhe vaj jojoba, delikate, ushqyese dhe qetësuese.

Këta përbërës natyralë e bëjnë shampon të përshtatshëm për larje të shpeshta, të cilat të kombinuara me Aloe Vera, me efektin e saj qetësues, janë të përshtatshëm edhe për skalpet më të ndjeshme si ato të fëmijëve. Aroma e ëmbël i jep një ndjesi të këndshme flokëve të sapo larë. Është një produkt i koncentruar që mund të përdoret ashtu siç është në sasi të vogla ose i holluar në ujë.

Edhe nëse nuk e kuptojmë, lëkura dhe flokët tanë i nënshtrohen stresit sa herë që i lajmë, i prekim etj.
Për këtë larje shumë të shpeshtë mund të dobësojë flokët dhe t’i bëjë ato të holla, të cilat thyhen lehtë dhe thahen, veçanërisht nëse përdorim produktet e gabuara për t’u larë.
Ky shampo delikate përmban vajra të çmuar për mirëqenien e flokëve tanë, ju do t’i shihni flokët tuaj më të shndritshëm dhe më pak të “stresuar” falë delikatesës dhe butësisë së tij.

Shënim:
I TESTIMIT DERMATOLOGJIK I NIKELIT I TESTIMIT TE NIKELIT

Nuk përmban:
PARAFINAT APO DERIVATET E NAFTES, PARABEN, ALKOOL, SLES / SLS, NGJYRA, SILIKONE, DERIVATE KAFSHORE, EDTA, BHA / BHT

Mënyra e përdorimit
Aplikojeni produktin në flokë të lagur, masazhojeni dhe shpëlajeni tërësisht me ujë. Përdorimi i jashtëm

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NABF08

.

.

Shampo e ndjeshme
Shampoo cute sensibile e lavaggi frequenti – con estratti di camomilla e calendula Uno shampoo ideale per tutta la famiglia con Oleolito di Camomilla, estratto di Calendula e Olio di Jojoba, delicati, nutrienti e lenitivi. Questi ingredienti naturali rendono lo shampoo indicato per i lavaggi frequenti, che uniti all’Aloe Vera, dall’effetto lenitivo, risultano indicati anche per le cuti più sensibili come quelle dei bambini. Il dolce profumo dona una sensazione di piacevolezza sui capelli appena lavati. É un prodotto concentrato che può essere utilizzato tal quale in piccole quantità oppure diluito in acqua.

Aqua, Amonium Lauril Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Calendula officinalis Ekstrakt i luleve, Pluhur i lëngut të gjetheve Aloe barbadensis, Ekstrakt lulesh Chamomilla recutita °, Vaj farash Simmondsia chinensis, vaj i farës Helianthus annuus, vaj i farës Helianthus annuus, vaj i farës së farës Helianthus annuus, vaj i farës së farës Helianthus annuus. , Fenoksietanol, Alkool benzil, Acid Benzoik, Kumarinë *. ° Përbërësit nga bujqësia organike * Alergenet

error: Content is protected !!