RED CHESTNUT – N.25

 

“Për ata që e kanë të vështirë të mos shqetësohen për njerëzit e tjerë. Shumë herë ata nuk shqetësohen më për veten e tyre, por mund të vuajnë shumë për njerëzit për të cilët kujdesen, shpesh duke pritur që t’u ndodhin ngjarje të pakëndshme.”

10 ml

L 1.150

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

RED CHESTNUT

38 Lulet Bach, sipas vizionit të mjekut britanik, nxirren në mënyrë të përshtatshme nga lulet e egra dhe nxisin kapacitetin e lindur për të ribalancuar dhe harmonizuar sa më shumë crregullimet e personalitetit ose shqetësimet emocionale.

Frikë, ankth dhe panik

DISHARMONIA: Ankth dhe shqetësim i tepruar për të tjerët, mendime negative për shëndetin e të dashurve

VLERA POZITIVE: Siguria e dashurive, autonomia emocionale.

Përkufizimi i Edward Bach për këtë ilaç:

Për ata që e kanë të vështirë të mos shqetësohen për njerëzit e tjerë. Shumë herë ata nuk shqetësohen më për veten e tyre, por mund të vuajnë shumë për njerëzit për të cilët kujdesen, shpesh duke pritur që t’u ndodhin ngjarje të pakëndshme.”

Dr. Edward Bach zbuloi se RED CHESTNUT ishte e rëndësishme “…për ata që e kanë të vështirë të mos jenë në ankth për të tjerët. Ata janë njerëz që përgjithësisht nuk shqetësohen për veten e tyre, por mund të vuajnë shumë për ata që duan, sepse gjithmonë kanë frikë se mos u ndodh ndonjë fatkeqësi…”.
Këta individë e ngarkojnë tjetrin me frikën dhe tensionet e tyre, duke i mbrojtur ato dhe duke krijuar një mentalitet negativ që vetëm ushqen frikën dhe bllokimin për veten dhe të tjerët.
E gjithë kjo bën që RED CHESTNUT të jenë jashtëzakonisht të lidhura me njëra-tjetrën.
Përfitimi më i rëndësishëm që zbulohet me këtë ilaç është natyraliteti me të cilin normalisht lindin mendimet, prandaj zhvillohet aftësia për t’u kujdesur për të tjerët, pa frikë apo ndërhyrje, por me dhembshuri dhe dashuri. Individi nxjerr energji pozitive, qetësi të brendshme përmes të cilave arrin të menaxhojë jetën e përditshme dhe t’u japë forcë njerëzve që e rrethojnë.

Mënyra e përdorimit
2-4 pika në gjysmë gote ujë, 4 herë në ditë.

Nuk paraqet kundërindikacione ose efekte anësore.

.

.

I 38 Fiori di Bach, secondo la visione del medico britannico, sono opportunamente estratti dai fiori selvatici e favoriscono innate capacità di riequilibrio e di armonizzazione di altrettante disarmonie della personalità o disagi emozionali.

Paura, ansia e panico

DISARMONIA: Ansia e preoccupazione eccessiva per gli altri, pensieri negativi sulla salute delle persone care

VALENZA POSITIVA: Sicurezza degli affetti, autonomia emotiva.

Definizione di Edward Bach di questo rimedio:

“Per quelli che trovano difficile non stare in ansia per altre persone. Molte volte arrivano a non preoccuparsi più per se stessi, ma possono soffrire molto per le persone a cui tengono, spesso aspettandosi che possano loro accadere eventi spiacevoli. ”

RED CHESTNUT – Referenca NAFB25

Ujë, Raki, Petalet e maceratit të gështenjës së kalit të kuq (Korrespondon me 0.00025% të përbërësit nxjerrës).

error: Content is protected !!