Propolisi – E.I PROPOLI

Ndihmon në të gjitha inflamacionet e lëkurës dhe mukozave, edhe në ato ne ato raste ku prodhohet qelbi.
SËMUNDJET E TRAKTIT TRETES
SËMUNDJET E TRAKTIT TË FRYMËMARRJES
SËMUNDJET E LËKURËS
PROSTATA

50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.900

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Propolisi:

Fuqi e lartë antibakteriale, antivirale dhe antifungale.

Tinktura e propolisit ndihmon në të gjitha inflamacionet e lëkurës dhe mukozave, edhe në ato ne ato raste ku prodhohet qelbi. Nga ky këndvështrim perdorimet e tij mund të jenë të shumëfishta, jo vetëm per trakti tretës (nga goja në rektum), por edhe sistemi i frymëmarrjes (nga hunda tek alveolat pulmonare)
E dobishme në rast të:

  • SËMUNDJET E ORL SE (inflamacion i gojës dhe faringut; ftohjet, sinozitet, bajamet dhe infeksionet e veshit)
  • SËMUNDJET E TRAKTIT TË FRYMËMARRJES (riniti alergjik dhe bronkiti akut dhe kronik);
  • SËMUNDJET E TRAKTIT TRETES (gingiviti, halitoza, plagët, dhimbje dhëmbi, abscese dentare, ulçera gastrike dhe duodenale); SËMUNDJET E SISTEMIT UROGJENITAL (nefriti; cistiti; inflamacioni i uretrës, prostatës, vaginës);
  • SËMUNDJET E LËKURËS (psoriaza, plagë të ftohta, herpes i buzeve, akne, plagë purulente që janë të vështira për t’u shëruar, djegie dhe djegie nga dielli);
  • PLAGË DHE SHTYPJE, ÇRREGULLIME METABOLIKE (p.sh. hiperkolesterolemia);
  • MUNGESA NE SISTEMIN IMUNITAR (profilaksI kundër sëmundjeve sezonale dhe rikthimit të sëmundjeve infektive).

Propolisi  – Mënyra e përdorimit 
Fëmijët: 10-15 pika për çdo 10 kg peshë.
rriturit: Nëse jemi në fazë akute 50 pika 3 herë në ditë;
Nëse është një trajtim afatgjatë ose parandalues, mjaftojnë 30 pika 2 ose 3 herë në ditë.
moshuarit: të moshuarit kanë nevojë për doza më të ulëta, ndonjëherë të përgjysmuara.

Për të forcuar sistemin imunitar, shtoni 2 ose 3 pika çdo mëngjes në çaj ose ujë të nxehtë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Vini re
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin te likerit

.

.

Elevato potere antibatterico, antivirale ed antimicotico.

La tintura madre di propoli è un coadiuvante in tutte le infiammazioni della cute e delle mucose, anche in quelle con produzione di pus; da questo punto di vista le sue applicazioni possono essere molteplici poiché non solo il tratto digerente (dalla bocca al retto), il sistema respiratorio (dal naso fino agli alveoli polmonari)

Utile in caso di:

MALATTIE OTORINOLARINGOIATRICHE (infiammazioni di bocca e faringe; raffreddori, sinusiti, tonsilliti ed otiti)

MALATTIE DELLE VIE RESPIRATORIE (riniti allergiche e bronchiti acute e croniche); MALATTIE DEL TRATTO DIGERENTE (gengiviti, alitosi, afte, mal di denti, ascessi dentari, ulcere gastriche e duodenali); MALATTIE DELL’APPARATO UROGENITALE (nefriti; cistiti; infiammazioni dell’uretra, della prostata, della vagina); MALATTIE DELLA PELLE (psoriasi, herpes labiale, foruncoli, acne, ferite purulente di difficile guarigione, ustioni e scottature solari); FERITE E CONTUSIONI; DISTURBI METABOLICI (es. ipercolesterolemia); DEFICIT DEL SISTEMA IMMUNITARIO (profilassi contro malanni di stagione e recidive di malattie infettive).

Propolisi  – Referenca NATM128

Propolisi (i maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për të paktën 21 ditë).

error: Content is protected !!