Skrab fytyre – Scrub viso Bio – BLOOM

 

  • NUK IRRITONI
  • RINIQIN QELIZAT E LEKURES
  • PËRMIRËSON NGJYRËN E LEKURES
  • ME MIKROGRANULA NATYRORE KUARC

 

 

 

50 ml

L 1.000

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Skrab fytyre

  • NUK IRRITONI
  • RINIQIN QELIZAT E LEKURES
  • PËRMIRËSON NGJYRËN E LEKURES
  • ME MIKROGRANULA NATYRORE KUARC

Krem i butë i pasuruar me mikrogranula natyrale të kuarcit me një veprim eksfoliues që largon qelizat e vdekura, duke e lënë lëkurën të lëmuar dhe të rigjeneruar.
Kombinimi me përbërës aktivë bimorë qetësues dhe qetësues e lë lëkurën të butë dhe të hidratuar. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Skrabi promovon oksigjenimin dhe rinovimin e qelizave dhe për këtë arsye lejon që lëkura të jetë më e butë, e lëmuar, rrezatuese dhe pa papastërti.

Këshillohet që të bëni eksfolim një herë në javë, por nëse lëkura është delikate dhe e ndjeshme, kjo zgjat më shumë, deri në një herë në 10 ditë. Për lëkurën më të yndyrshme dhe të papastër, mund ta bëni scrub-in disa herë në javë.
Pas përdorimit të skrabit, mund të vazhdoni me hidratimin e lëkurës. Nëse bëhet fjalë për pastrim trupi, përdorni pastruesin e përshtatshëm për lëkurën tuaj për ta shpëlarë dhe pasi ta keni larë me një peshqir, përdorni një krem ​​hidratues ose tonifikues.

Skrab fytyre

 

.

.

• NON IRRITA 

• RINNOVA LE CELLULE 

• MIGLIORA LA GRANA DELLA PELLE 

Morbida crema arricchita con microgranuli di Quarzo naturale dall’azione esfoliante che rimuove le cellule morte, lasciando la pelle levigata e rigenerata. La combinazione con attivi vegetali lenitivi e calmanti lascia la pelle soffice e idratata. Adatto a tutti i tipi di pelle. 

Lo scrub favorisce l’ossigenazione e il rinnovamento cellulare e permette, quindi, alla pelle di essere più setosa, liscia, luminosa e libera dalle impurità.

È consigliabile esfoliare il viso una volta alla settimana, ma se la pelle è delicata e sensibile i tempi si allungano, fino a una volta ogni 10 giorni. Per le pelli più grasse e impure si può fare lo scrub un paio di volte alla settimana.
Dopo aver utilizzato lo scrub, puoi procedere ad idratare la pelle. Se si tratta di uno scrub corpo, utilizza il detergente adatto alla tua pelle per risciacquarti e dopo aver tamponato con un asciugamano, utilizza una crema idratante oppure tonificante.

Referenca NABL15

  

Uje, silicë, karbonat dikaprilil, gjalpë nga farat e stenopterës Shorea, alkool cetearyl, glicerinë, alkool aBrandydil, vaj i farës së Lulediellit, Alkool Cetyl, Ekstrakt lulesh kamomili *, Parfum, Bisabolol, Coco-Gluncidus A. Tokoferol, Alkool Behenil, ABrandydil Glukozid, Panthenol, Kapryl Glikoli, Gliceril Oleat, Fitat Natriumi, Argininë, Levulinat natriumi, Acidi citrik. * Përbërës nga kultura bujqesore organike

error: Content is protected !!