SKRUB TRUPI – SCRUB CORPO MOKA

 

SKRUB TRUPI me kafe të bluar

 • 100 % NATYRALE
 • PUNIM ME PRESIM TE FTOHTË
 • PA SLES, SLS, SILIKONE, PARABEN
 • Eliminoni qelizat e vdekura
 • Stimulon qarkullimin

 

 

100 g

L 710

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

SKRUB TRUPI – HOPI

SKRUB TRUPI me kafe të bluar

 • 100 % NATYRALE
 • PUNIM ME PRESIM TE FTOHTË
 • NGJYRAT MINERALE NATYRALE
 •  ME GLICERINE DHE ME VAJRA VEGJETAL
 • PA SLES, SLS, SILIKONE, PARABEN

Sapuni ynë prodhohet me metodën e ftohtë, kjo lejon përdorimin e vajrave dhe gjalpave të çmuar, vetitë e të cilave nuk ndryshojnë nga orët e gjata të gatimit.

Përfitimet:
Largon qelizat e vdekura. Eliminon papastërtitë e lëkurës. Stimulon qarkullimin. Promovon kullimin e lëngjeve për të luftuar mbajtjen e ujit.

Fërkojeni në lëkurë të lagur për të krijuar një shkumë të hollë dhe kremoze, masazhoni dhe shpëlajeni tërësisht me ujë.

Referenca NAHSC02

Nga mosha njëzet deri në njëzet e pesë vjeç, lëkura gradualisht fillon të humbasë elasticitetin e saj dhe kapacitetin e qarkullimit qelizor. Skrabi mund të ndihmojë në ngadalësimin e këtij procesi, duke ndihmuar në mbajtjen e tij të pastër nga qelizat e vdekura dhe papastërtitë.

Përveç kësaj, scrub-i gjithashtu stimulon qarkullimin, duke përmirësuar furnizimin me oksigjen në epidermë. Gjithashtu përgatit lëkurën për të marrë lëndët ushqyese të kremrave të përdorur pasi të kryhet ky trajtim.

Tashmë pas trajtimit të parë scrub do të shihni ndryshimin: lëkura do të jetë më e shndritshme dhe do të keni ndjesinë se merrni frymë shumë më mirë se më parë.

Por kini kujdes: mos e teproni! Për lëkurë normale është e mjaftueshme përdorimi i skrabit të trupit një herë në javë. Nëse, nga ana tjetër, keni lëkurë shumë të thatë ose të yndyrshme, ato janë gjithashtu të mira dy herë në javë. Megjithatë, e rëndësishme është që të kujdeseni mirë për lëkurën dhe të përdorni trajtimin e duhur për ta bërë atë sa më të butë.

SKRUB TRUPI

.

.

Dall’età di venti-venticinque anni, la pelle comincia a perdere gradatamente elasticità e capacità di ricambio cellulare. Lo scrub può aiutare a rallentare questo processo, contribuendo a mantenerla libera dalle cellule morte e dall’impurità.

Inoltre, lo scrub stimola anche la circolazione, migliorando l’apporto di ossigeno all’epidermide. Inoltre prepara la pelle a ricevere i nutrienti delle creme utilizzate una volta fatto questo trattamento.

Già dopo il primo trattamento di scrub vedrete la differenza: la pelle sarà più luminosa e avrete la sensazione che respiri molto meglio rispetto a prima.

Attenzione, però: non esagerate! Per una pelle normale è sufficiente usare lo scrub corpo una volta a settimana. Qualora invece abbiate la pelle molto secca oppure grassa, vanno bene anche due volte a settimana. L’importante è avere comunque buona cura dell’epidermide e usare il trattamento adeguato per poterla rendere il più setosa possibile.

Palmat natriumi, kokotë natriumi, olivat natriumi, pluhur i farës së kafesë arabica, etidronat tetrasodium, ujë.

error: Content is protected !!