SOLE VIT – MANDALA SUN

 

 • PËRGATIT LËKURËN, duke e bërë atë më pak të nënshtruar ndaj eritemës dhe djegieve nga dielli 
 • SHPEJTON PROCESIN E RREZITJES DHE RRITEN MIRËMBAJTJEN AFATGJATË
 • Stimulon MBROJTJET NATYRALE TË LËKURËS KUNDËR PLAKJES QELIZORE TË SHKAKTUAR NGA EKSPOZIMI I ZGJATUR NË DIEL
 • ANTIOKSIDANT I SHKELQYER

 

 

 

30 tableta

L 2.100

Nuk disponohet në magazinë.
(Porositeni pas disa ditësh)

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

SOLE VIT :

 • PËRGATIT LËKURËN, duke e bërë atë më pak të ndjeshme ndaj djegieve nga dielli
 • SHPEJTON PROCESIN E RREZITJES DHE RRITEN MIRËMBAJTJEN AFATGJATË
 • STIMULON MBROJTJET NATYRALE TË LËKURËS KUNDËR PLAKJES QELIZORE TË SHKAKTUAR NGA EKSPOZIMI I ZGJATUR NË DIEL
 • ANTIOKSIDANT I SHKELQYER

Sole vit eshtë një suplement dietik i bazuar në ekstraktin e karotës, një burim i beta-karotenit, një pararendës i vitaminës A që ndihmon në ruajtjen e mirëqenies së lëkurës; përmban gjithashtu RICHBERRY 6000TM një koncentrat të pasur frutash të kuqe dhe blu, i cili ofron një përzgjedhje të gjerë të antioksidantëve natyralë me shtimin e selenit dhe vitaminës E, duke kontribuar në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

ME:
Beta karoten
SELENI VITAMIN E
RICHBERRY 6000™
KOENZIMA Q10
VAJ RRUPE E ZEZE

Beta Karoteni: i përket kategorisë së karotenoideve, pigmente bimore që janë pararendës të vitaminës A (retinol), krenohet me vetitë antioksiduese, duke kundërshtuar shfaqjen e radikaleve të lira. Prania e niveleve adekuate të beta-karotenit zvogëlon rrezikun e djegies nga dielli dhe është veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit që kanë një çehre shumë të pastër dhe të ndjeshme.
SELENI DHE VITAMINA E: ndihmojnë në ngadalësimin e proceseve të plakjes qelizore. Ato kundërshtojnë aktivitetin e dëmshëm të radikalëve të lirë gjatë ekspozimit ndaj rrezeve ultravjollcë, duke parandaluar rrudhat dhe njollat ​​e diellit.

RICHBERRY 6000TM: Një koncentrat i pasur frutash të kuqe dhe blu, ky kombinim ofron spektrin më të gjerë të antioksidantëve që gjenden në natyrë. Çdo frut është përzgjedhur për indeksin e tij të lartë ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity, një test që mat kapacitetin antioksidues të ushqimeve). Ajo parandalon plakja qelizore, përmirëson mikroqarkullimin dhe mbron shtresën lidhëse të lëkurës.

KOENZIMA Q10: është një molekulë që kryen një veprim antioksidant duke kundërshtuar stresin oksidativ të prodhuar nga radikalet e lira. Ai pengon humbjen e elastinës dhe kolagjenit, duke favorizuar ruajtjen e tonit të lëkurës. VAJI RFAXH E ZEZË: i pasur me acide yndyrore esenciale Omega-3 dhe Omega-6, të cilat ndihmojnë për të mbajtur lëkurën të hidratuar, të butë dhe të mbrojtur. Gjithashtu ka një veprim anti-inflamator që parandalon djegiet nga dielli dhe djegiet nga dielli.

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 1 tabletë në ditë me ujë.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose massima giornaliera 

(1 compressa da 1 g)

Carota radice estratto secco 375 mg
apporto di beta-carotene 7,5 mg
Vitamina A come Retinolo equivalenti (RE) 1250 mcg (156% NRV)
Olio di semi di Ribes nero 100 mg
Richberry 6000™ 50 mg
Coenzima Q10 40 mg
Vitamina E 15 mg (125% NRV)
Lievito al Selenio 20 mg
apporto di selenio 40 mcg (73% NRV)

Shënim:
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën 3 vjeç. Suplementet ushqimore nuk synohen të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Produkti nuk është zëvendësues i kremit kundër diellit. Mbajeni të mbyllur fort në një vend të freskët dhe të thatë, larg burimeve të nxehtësisë. Data e skadencës i referohet produktit të ruajtur siç duhet, në paketim të pahapur.

.

.

SOLE VIT:

 • PREPARA LA PELLE RENDENDOLA MENO SOGGETTA AD ERITEMI E SCOTTATURE SOLARI
 • ACCELERA IL PROCESSO DELL’ABBRONZATURA E NE FAVORISCE IL MANTENIMENTO A LUNGO TERMINE
 • STIMOLA LE NATURALI DIFESE DELLA PELLE CONTRO L’INVECCHIAMENTO CELLULARE CAUSATO DALLA PROLUNGATA ESPOSIZIONE SOLARE
 • OTTIMO ANTIOSSIDANTE

Sole vit è un integratore alimentare a base di estratto di carota, fonte di beta-carotene, precursore della vitamina A che aiuta a mantenere il benessere della pelle; inoltre contiene RICHBERRY 6000TM un ricco concentrato di frutti rossi e blu, che offre un’ampia selezione degli antiossidanti presenti in natura con l’aggiunta di selenio e vitamina E, contribuiscono alla protezione delle cellule dallo stress ossidativo.

Con:

 • Beta Carotene
 • SELENIO VITAMINA E
 • RICHBERRY6000™
 • COENZIMA Q10 (coenzyme Q10)
 • OLIO DI RIBES NERO
Beta Carotene: appartiene alla categoria dei carotenoidi, pigmenti vegetali che rappresentano i precursori della vitamina A (retinolo), vanta proprietà antiossidanti, contrastando l’insorgere dei radicali liberi. La presenza di adeguati livelli di betacarotene riduce il riscio di scottature ed è particolarmente indicato per le persone che hanno una carnagione molto chiara e sensibile.

SELENIO e VITAMINA E: aiutano a rallentare i processi di invecchiamento cellulare. Contrastano l’attività nociva dei radicali liberi durante l’esposizione ai raggi ultravioletti prevenendo rughe e macchie solari.

RICHBERRY 6000TM: un ricco concentrato di frutti rossi e blu, questa combinazione offre lo spettro più ampio di antiossidanti presenti in natura. Ogni frutto è stato selezionato per il suo elevato indice ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity, test che misura la capacità antiossidante degli alimenti).

Previene l’invecchiamento cellulare, migliora la microcircolazione e protegge lo strato connettivo della pelle. COENZIMA Q10: è una molecola che svolge un azione antiossidante contrastando lo stress ossidativo prodotto dai radicali liberi. Ostacola la perdita di elastina e collagene, favorendo il mantenimento del tono cutaneo. OLIO DI RIBES NERO: ricco di acidi grassi essenziali Omega-3 e Omega-6, che contribuiscono a mantenere la pelle idratata, elastica e protetta. Inoltre svolge un azione antinfiammatoria che previene scottature ed eritemi solari.

Note:
Non superare la dose giornaliera consigliata. Tenere fuori dalla portata dei bambini di età inferiore a 3 anni. Gli integratori alimentari non vanno intesi quali sostituti di una dieta varia ed equilibrata e di un sano stile di vita. Il prodotto non sostituisce la protezione solare. Conservare ben chiuso in luogo fresco e asciutto, al riparo da fonti di calore. La data di fine validità si riferisce al prodotto correttamente conservato, in confezione integra.

SOLE VITA NON contiene GLUTINE

Referenca NAMS06

Celuloz, Karrote radice ekstrakt i thate, Olio di semi di Ribes nero (Rrushi i zi pa fara - Ribes nigrum L.), Richberry (hardhi rrushi L.), Shege (Punica granatum L.) , Mirtillo (Vaccinium corymbosum L.) , luleshtrydhe (luleshtrydheL.) falso , Cranberry (bronice e kuqe) ,mjeder(Rubus Idaeus - Mjeder L.) foglie, boronice(Vaccinium myrtillus), Coenzima Q10, Vitamina E

error: Content is protected !!