Algat Spirulina – ALGA SPIRULINA BIO

 • Sistemi imunitar më i fortë 
 • Më shumë Energji 
 • Suplement proteinash 
 • Alkalizues 
 • Detoksifikon nga kalimi i metaleve

      90 kapsula prej 640 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.480

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Algat Spirulina

 • SPIRULINA BIOLOGJIKE
 • RAPORTUES NATYROR
 • USHQIMI I KOMPLETUAR

Nën emrin e spirulinës fshihet një mikroalgë e ujërave të ëmbla blu-jeshile, e konsideruar me plote gojen, një super ushqim i çmuar. Kjo për faktin se algat spirulina përmbajnë disa përbërës aktivë që janë të rëndësishëm për shëndetin tonë.

Këtu janë përfitimet më të rëndësishme që mund të gjenden:

Sistemi imunitar më i fortë: kjo algë stimulon mbrojtjen natyrale të trupit tonë dhe për këtë arsye ka nga ata që e marrin në periudha veçanërisht kritike të vitit (për shembull në vjeshtë-dimër për të shmangur sa më shumë ftohjet dhe gripin).

• Helicobacter pylori: Dobia e algave të detit në trajtimin e infeksioneve të Helicobacter pylori rrjedh nga përmbajtja e tyre e lartë e polisakarideve ; këto lëndë ushqyese reduktojnë aftësinë ngjitëse të Helicobacter pylori në muret e stomakut , të ndërmjetësuara nga ndërveprimi me lipide dhe karbohidrate specifike të membranës qelizore të qelizave epiteliale.

Veprimi anti-ngjitës i algave si Spirulina dhe Chlorella është demonstruar në studime in vitro dhe in vivo; Ky veprim mund të jetë i dobishëm si parandalues ​​ashtu edhe si profilaksë dytësore (për të reduktuar mundësinë e riinfektimit pas trajtimit farmakologjik)

• Energji më e madhe: falë pranisë së vitaminave A, B, C, E dhe kripërave minerale të rëndësishme si hekuri, kalciumi, magnezi dhe kaliumi, spirulina është një suplement i vërtetë që ofron karburantin e duhur për trupin tonë për të funksionuar sa më mirë dhe te ndjehemi mirë. Për këtë arsye është shumë i njohur edhe nga sportistët.

• Suplement proteinash: përdorimi i spirulinës rekomandohet shpesh për vegjetarianët ose veganët pasi është një algë veçanërisht e pasur me aminoacide. Prandaj, një marrje ditore siguron një probabilitet më të madh për të arritur kërkesat e nevojshme të proteinave të trupit.

• Alkalizues: sipas teorisë së ushqimeve acidike dhe alkaline, spirulina futet në këtë të fundit dhe për këtë arsye mund të ndihmojë në rivendosjen e ekuilibrit dhe shëndetit të përgjithshëm të organizmit.

45 DITË trajtim

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e 2 kapsulave në ditë, mundësisht gjatë vakteve.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera

(2 capsula da 640 mg)

Alga spirulina polvere biologica 1040 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • SPIRULINA BIOLOGICA
 • RICOSTITUENTE NATURALE
 • ALIMENTO COMPLETO

Sotto il nome di spirulina si nasconde una microalga verde-azzurra di acqua dolce considerata a tutti gli effetti un prezioso super food. Ciò è dovuto al fatto che l’alga spirulina contiene diversi principi attivi importanti per la nostra salute.

Ecco i benefici più importanti che si possono riscontrare:

•Sistema immunitario più forte: questa alga stimola le naturali difese del nostro corpo e per questo c’è chi la assume in periodi particolarmente critici dell’anno (ad esempio in autunno-inverno per evitare il più possibile raffreddore e influenza).

• Maggiore energia: grazie alla presenza di vitamine A, B, C, E e sali minerali importanti come ferro, calcio, magnesio e potassio, la spirulina è un vero e proprio integratore che fornisce il giusto carburante al nostro organismo per funzionare al meglio e sentirsi bene. Per questo è molto apprezzata anche dagli sportivi.

• Integratore proteico: spesso si consiglia l’uso di spirulina a vegetariani o vegani in quanto è un’alga particolarmente ricca di amminoacidi. Un’assunzione giornaliera assicura dunque una maggiore probabilità di raggiungere il fabbisogno proteico necessario all’organismo.

• Alcalinizzante: secondo la teoria dei cibi acidi e di quelli alcalini, la spirulina va inserita in questi ultimi e dunque può aiutare a ristabilire l’equilibrio e la salute generale del corpo.

Algat Spirulina

45 GIORNI di trattamento

Referenca NAAL01

Pluhur i algave Spirulina (Spirulina platensis (Gomont) Geitler) *; Agjent mbulues: hidroksi-propil-metilcelulozë (lëvozhga e kapsulës). * Përbërës nga bujqësia organike

error: Content is protected !!