Çaji për celulitin – TI-DRENA

Një çaj bimor i gatshëm për t’u holluar i dobishëm për njollat ​​e celulitit, për drenazh te lëngjeve të tepërta.

 • 100% NATYRALE ,
 • PA ALKOOL
 • PA SHEQER
 • PA KONSERVANTE

500 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.400

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Çaji për celulitin :

 • 100% NATYRALE
 • PA ALKOOL 
 • PA SHEQER
 • PA KONSERVANTE
 • PA LIKUERICE
 • PA ALGA

TI-DRENA është një çaji për celulitin bimor i koncentruar i dobishëm për nxitjen e drenazhit të lëngjeve të trupit dhe kundër njollave të celulitit, ai gjithashtu stimulon funksionet NATYRALE të pastrimit të trupit. I përshtatshëm edhe për personat me hipertension dhe probleme me tiroiden

EFEKTI FIZIOLOGJIK: Mështekna (gjethe) nxit drenazhin e lëngjeve të trupit dhe funksionet e pastrimit të trupit. Asparagus (rrënja) nxit kullimin e lëngjeve të trupit dhe funksionet e pastrimit të trupit

Për problemet inflamatore të kyçeve si bursiti, do të jetë e rëndësishme të kryhet drenimi intraterapeutik për të kufizuar efektet anësore të mundshme të barnave të marra dhe për të optimizuar përgjigjen terapeutike: drenimi do të bëhet një trajtim plotësues ndaj atij bazë.

Mënyra e përdorimit
Shkundni shishen përpara çdo përdorimi. Për një çaj bimor, holloni 60 ml në një shishe një litër e gjysmë ujë dhe pijeni gjatë gjithë ditës. Rekomandohet larja e gotës matëse pas çdo përdorimi.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar për marrjen ditore. Produkti duhet të përdoret si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Nuk rekomandohet për përdorim nga gratë shtatzëna dhe ato në gji. Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen 3 vjeç. Produkt ushqimor. Ruajeni në vend të freskët dhe të thatë; pas hapjes,te konsumohet brenda 30 ditëve.

.

.

– 100 % NATURALE

– SENZA ALCOOL

– SENZA ZUCCHERO

– SENZA CONSERVANTI

– SENZA LIQUIRIZIA

– SENZA ALGHE

TI-DRENA è una tisana concentrata utile per favorire il drenaggio dei liquidi corporei e contrastare l’inestetismi della cellulite, inoltre stimola le naturali funzioni depurative dell’organismo. Indicata anche per soggetti con ipertensione e problematiche tiroidee

EFFETTO FISIOLOGICO: La betulla (foglie) favorisce il drenaggio dei liquidi corporei e le funzioni depurative dell’organismo. L’asparago (radice) favorisce il drenaggio dei liquidi corporei e le funzioni depurative dell’organismo.

Per problemi infiammatori articolari come la borsite sarà importante effettuare un drenaggio intraterapeutico al fine di limitare i possibili effetti collaterali dei farmaci assunti e per ottimizzare la risposta terapeutica: il drenaggio di­venterà un trattamento complementare a quello di base.

Referenca NATI01

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët               për dozë ditore (60 ml)
Betulla 5000 mg
Orthosiphon 5000 mg
Gramigna 4000 mg
Equiseto 4000 mg
Pilosella 3500 mg
Uva ursina 3500 mg
Parietaria 3000 mg
Ortica 3000 mg
Karkadè 3000 mg
Angelica 2000 mg
Asparago 2000 mg
Ribes nero 2000 mg
Finocchio 1000 mg
Vite rossa 1000 mg

EKSTRAKT UJOR I BIMËVE TË HIQTA 70%: Mështeknë (Betula Pendula Roth.) Gjethe, Orthosiphon (Orthosiphon aristatus (Blume) Miq.) Gjethe, Gramigna (Elymus repens (L.) Gould) rhizome, Bishte argjilore E. , Pilosella (Hieracium pilosella L.) pjesët ajrore, Uva ursina (Arctostaphylos Uva-Ursi (L.) Spreng) gjethet, Parietaria (Parietaria officinalis L.) pjesët ajrore, Hithra (Urtica dioica L.) bimë e plotë, Kakadè (Hibifacus L.) lule, Angelica (Angelica archangelica L.) bime e plote, Asparagus (Asparagus officinalis L.) rrenje, Rrush pa fara e zeze (Ribes nigrum L.) gjethe, Koper (Foeniculum vulgare Mill.) Pjesë ajrore, Hardhi e kuqe (Vitis vinifera L. .) gjethet. Uji, Shijet, Ngjyra: Karamel i thjeshtë.

error: Content is protected !!