Çaj për dobësim – TI-SLIM

TI-SLIM është një çaj bimor i koncentruar gati për t’u holluar që stimulon metabolizmin e karbohidrateve dhe lipideve, ndikon ne kontrollin e ndjenjës së urisë dhe stimulon drenazhin e lëngjeve të trupit.

 • 100% NATYRALE
 • PA ALKOOL
 • PA SHEQER
 • PA KONSERVATIVE

500 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.400

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Çaj për dobësim :

 • 100% NATYRALE
 • PA ALKOOL 
 • PA SHEQER
 • PA KONSERVANTE
 • PA LIKUERICE
 • PA ALGA

TI-SLIM është një çaj për dobësim bimor i koncentruar që nxit metabolizmin e karbohidrateve dhe lipideve, lehtëson kontrollin e ndjenjës së urisë dhe stimulon drenazhin e lëngjeve të trupit. I përshtatshëm edhe për personat me hipertension dhe probleme me tiroiden

EFEKTI FIZIOLOGJIK: Gjimnema (gjethe) nxit metabolizmin e karbohidrateve dhe lipideve dhe kontrollin e ndjenjës së urisë. Fasulja (farat) nxit kullimin e lëngjeve të trupit dhe metabolizmin e karbohidrateve.

Mënyra e përdorimit
Tundni shishen përpara çdo përdorimi. Për një çaj bimor, holloni 60 ml në një shishe një litër e gjysmë ujë dhe pijeni gjatë gjithë ditës. Rekomandohet larja e gotës matëse pas çdo përdorimi.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar për marrjen ditore. Produkti duhet të përdoret si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Nuk rekomandohet për përdorim nga gratë shtatzëna dhe ato në gji. Konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit nëse kushtet tuaja kardiovaskulare nuk janë normale. Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen 12 vjeç. Produkt ushqimor. Ruajeni në vend të freskët dhe të thatë; pasi hapjes, te konsumohet brenda 30 ditëve.

.

.

– 100 % NATURALE

– SENZA ALCOOL

– SENZA ZUCCHERO

– SENZA CONSERVANTI

– SENZA LIQUIRIZIA

– SENZA ALGHE

TI-SLIM è una tisana concentrata che favorisce il metabolismo dei carboidrati e dei lipidi, facilita il controllo del senso di fame e stimola il drenaggio dei liquidi corporei. Indicata anche per soggetti con ipertensione e problematiche tiroidee.

EFFETTO FISIOLOGICO:La gymnema (foglie) favorisce il metabolismo dei carboidrati e dei lipidi e il controllo del senso di fame. Il fagiolo (semi) favorisce il drenaggio dei liquidi corporei e il metabolismo dei carboidrati.

Referenca NATI03

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore (60 ml)
Betulla 5000 mg
Gymnema 5000 mg
Fagiolo 5000 mg
Garcinia 4000 mg
Finocchio 4000 mg
Orthosiphon 3500 mg
Rodiola 3500 mg
Tè verde 3000 mg
Ananas 3000 mg
Betulla 3000 mg
Gramigna 2000 mg
Karkadè 2000 mg
Papaia 2000 mg
Anice 1000 mg
Arancio Amaro 1000 mg

EKSTRAKT UJOR I BIMËVE TË HIQTA 70%: Gymnema (Marsdenia sylvestris (Retz.) PI Forst.) Gjethet, farat e fasules (Phaseolus vulgaris L.), Garcinia (Garcinia gummi-gutta (L.) Roxbculum (Fulogarenie,) Mill.) Pjesë ajrore, Orthosiphon (Orthosiphon aristatus (Blume) Miq.) Gjethe, Rhodiola (Rhodiola crenulata (Hook. F. & Thomson) Ohba) rrënjë, Çaj jeshil (Camellia sinensis (L.) Kuntze) gjethe, ananasi (P Comosus (L.) Merr.) Fruta, Mështekna (Betula Pendula Roth.) Gjethe, Gramigna (Elymus repens (L.) Gould) rizomë, lule Karkadè (Hibiscus sabdariffa L.), Fruta Papaja (Carica papaya L.), Anise fara (Pimpinella anisum L.), fruta portokalli e hidhur (Citrus aurantium L.), Uji, Aromat, Ngjyra: Karamel i thjeshtë

error: Content is protected !!