Ujë micellar Bio – Acqua micellare BLOOM

 

  • 2 PRODUKTET NË 1
  • PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS
  • HEQ SHPEJT MAKE UP ( edhe grimin më rezistent)
  • PASTRIMIN DHE QËTUESIM

 

 

 

200 ml

L 1.150

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Ujë micellar

  • 2 PRODUKTET NË 1
  • I PËRSHTATSHËM PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS
  • HEQ SHPEJT MAKE UP (edhe grimin më rezistent)
  • PASTRIMIN DHE QËTUESIM

Me një gjest të vetëm pastron dhe heq make-up-in nga fytyra, sytë dhe buzët, duke hequr edhe grimin më rezistent.
Një përzierje e përbërësve natyralë si kamomili dhe lajthia e shtrigës zbut dhe hidraton, ndërsa vaji esencial i pemës së çajit pastron.
Një trajtim i plotë që e lë lëkurën të pastër dhe të freskët në disa sekonda! I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Lajthia e shtrigës përdoret gjerësisht në kozmetikë për vetitë e saj të jashtëzakonshme astringente të dobishme si tonik fytyre për lëkurën e kombinuar dhe të yndyrshme.

Shumë e dobishme për lëkurën e ndjeshme dhe të irrituar falë fuqisë së saj dekongjestive dhe qetësuese, virtytet e lajthisë së shtrigës nuk mbarojnë me kaq sepse një nga funksionet e saj më të rëndësishme është ai i të qenit vazoparator, duke lehtësuar qarkullimin venoz dhe mikroqarkullimin.

Uji micellar është një solucion pastrues me bazë uji, i cili ju lejon të hiqni mbetjet dhe papastërtitë e grimit nga fytyra dhe zona e syve, duke respektuar fiziologjinë e tyre. Produkti bazohet në teknologjinë e micelës, dmth. molekulat e surfaktantëve që bashkohen për të formuar sfera të vogla.

.

.

• 2 PRODOTTI IN 1 

• ADATTO A TUTTI I TIPI DI PELLE 

• STRUCCA IN VELOCITÀ 

• PURIFICANTE E LENITIVO

In un solo gesto deterge e strucca viso, occhi e labbra, rimuovendo anche il trucco più resistente. Un mix di ingredienti naturali come Camomilla e Amamelide leniscono ed idratano, mentre l’olio essenziale di tea tree purifica. Un trattamento completo che lascia la pelle pulita e fresca in pochi secondi! Adatto a tutti i tipi di pelle.

L’acqua micellare è una soluzione detergente a base acquosa, che permette di rimuovere i residui di trucco e le impurità da viso e contorno occhi, rispettandone la fisiologia. Il prodotto si basa sulla tecnologia delle micelle, cioè molecole di tensioattivi che si riuniscono a formare delle piccole sfere

Ujë micellar

Referenca NABL13

   

Ujë, Uji i Gjetheve te Lajthise*, Uji i Luleve Kamomili *, Propanediol, Ekstrakt frutash Cucumis Sativus *, Panthenol, Glicerinë, Decil Glukozid, Vaj Mela Leuca Alternifolia , Çamçakëz Xanthan, Alkool Benzil, Etilheksil Acid Llaktik. * Përbërës nga kultura bujqesore organike

error: Content is protected !!