VAJ BAJAME E ËMBLE – aroma talk – Olio mandorle dolci

 

  • HIDRATUES DHE USHQIMOR 
  • IDEAL PËR MASAZHIN E FËMIJËVE
  • E MBAN LËKURËN TË TREGTUAR ELASTIKE GJATË DHE PAS SHTATZANISËS
  • Nuk përmban: Alkool • Parabenë • Fenoksietanol • EDTA • Ngjyra • Silikone • Derivate shtazore

 

 

 

250 ml

L 1.600

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

VAJ BAJAME E ËMBLE – OLIO DI MANDORLE DOLCI – Mom & Baby

  • HIDRATUES DHE USHQIMOR   
  • IDEAL PËR MASAZHIN E FËMIJËVE 
  • E MBAN LËKURËN TË TREGTUAR ELASTIKE GJATË DHE PAS SHTATZANISËS

Vaj bajamesh të ëmbël 100% të pastër me presim të ftohtë pa përdorimin e tretësve, me veti hidratuese dhe zbutëse që ndihmojnë në mbajtjen e lëkurës të butë dhe të zhdërvjellët.
Veçanërisht i përshtatshëm për masazhimin e lëkurës më të ndjeshme dhe delikate, si ajo e të porsalindurit apo gruas shtatzënë.
Një aleat i shkëlqyer për parandalimin e strijave dhe hidratimin e lëkurës së thatë. Përdorimi i përditshëm i vajit të bajames së ëmbël i lejon lëkurës të ruajë nivelin e duhur të hidratimit dhe tonit.

               

Shënim:
PARFUM I TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT PA ALERGENE I JASHTUAR NË KAFSHË (REGJ. 1223/2009)
Nuk përmban:
• Alkool • Parabenë • Fenoksietanol • EDTA • Ngjyra • Silikone • Derivate shtazore

Mënyra e përdorimit
Pas një banje ose dush, aplikojeni në zonat e prekura, duke masazhuar butësisht derisa të përthithet plotësisht.

.

.

IDRATANTE E NUTRIENTE – IDEALE PER IL MASSAGGIO DEL BAMBINO – MANTIENE ELASTICA LA PELLE TESA DURANTE E DOPO LA GRAVIDANZA Olio di mandorle dolci puro al 100% pressato a freddo senza l’uso di solventi, dalle proprietà idratanti ed emollienti che contribuisce a mantenere la pelle morbida ed elastica. Particolarmente indicato per il massaggio delle pelli più sensibili e delicate, come quella del neonato o della donna in gravidanza. Un ottimo alleato per la prevenzione delle smagliature e l’idratazione delle pelli secche. L’utilizzo quotidiano dell’olio di Mandorle dolci permette alla pelle di mantenere il giusto livello di idratazione e tonicità.

L’olio di mandorle dolci per il neonato non è consigliabile solo perché si tratta di un prodotto naturale e delicato ma anche per le sue eccellenti proprietà idratanti, nutrienti e calmanti.
Questo significa che avrete la possibilità di garantire grazie a questo olio una pelle impeccabile al vostro bambino e riuscirete anche a tenere alla larga eventuali irritazioni ed arrossamenti, come quelle ad esempio da pannolino, nonché le screpolature causate dal freddo.

 VAJ BAJAME E ËMBLE – Referenca NAMB03

Vaj Bajame, Tocopherol, Parfum.

error: Content is protected !!