VAJ EMBRIONI I GRURIT – Olio di germe di grano

 

  • SUPLEMENT I DIETËS
  • 100% I PASTER
  • I PRESUAR NE TE FTOHTË PA PERDORIM TE TRETESVE
  • ELIKSIRI RINOR PËR FYTYRËN, TRUPIN DHE FLOKËT

 

100 ml

L 1.380

Produkt

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

VAJ EMBRIONI I GRURIT – OLIO GERME DI GRANO

 

  • SUPLEMENT I DIETËS
  • 100% I PASTER 
  • I PRESUAR NE TE FTOHTË
  • PA PERDORIM TE TRETESVE

Suplement ushqimor i bazuar në vajin e embrionit të grurit që mund të nxisë metabolizmin e rregullt të lipideve. Ai përmban natyrshëm acide yndyrore të pangopura, duke përfshirë linoleik dhe linolenik.
Marrja e vajit të embrionit të grurit në formën e perlave ose si erëza të papërpunuara ofron, përveç vitaminës E (për të cilën është burimi kryesor natyror), kalcium, bakër, mangan, magnez, vitamina B dhe fosfor.

VAJ EMBRIONI I GRURIT

Një koncentrat i vërtetë i vitaminës E, antioksidant i indeve, vaji i embrionit të grurit ushqen thellë, duke luftuar plakjen qelizore.
Ky vaj vegjetal shfaqet si një lëng i trashë, me ngjyrë të verdhë me tendencë okër dhe me shije të këndshme, përdoret edhe si suplement natyral, edhe si erëz në dietën e përditshme, ndoshta i përzier me vaj ulliri, edhe për përdorim kozmetik.
Një ton grurë është e mundur të përftohet, nëpërmjet një procesi nxjerrjeje me presion të ftohtë, një kilogram vaj. Kjo metodë ju lejon të ruani të gjithë përbërësit e tij aktivë, duke garantuar përmbajtjen maksimale të vitaminës E, një vitaminë e tretshme në yndyrë dhe e ndjeshme ndaj nxehtësisë. të cilat me tretës kimikë dhe temperatura të larta mund të shkatërroheshin.

Së fundi, prania e acideve yndyrore esenciale, të përfaqësuara nga 55-60% e acidit linoleik (omega 3), i jep këtij vaji veti ulëse të kolesterolit, efektive në kontrollin e kolesterolit dhe triglicerideve në gjak.

FYTYRA: Rekomandohet ta aplikoni në lëkurën e pastruar të fytyrës në një shtresë të hollë çdo mbrëmje dhe si serum, veçanërisht rreth syve dhe buzëve. Në një shtresë më bujare një herë në javë, si kompresë me veprim kundër rrudhave, e cila hiqet me një peshqir pas rreth 15-20 minutash, në rast të lëkurës së thatë, të zbehtë dhe të zbehtë ose në rast të kokrrave meli në lëkurë.
Ose mund të shtoni disa pika në kremrat tuaj të zakonshëm të natës, për të përmirësuar veprimin e tyre ushqyes.Përveç kësaj, studimet e fundit tregojnë se furnizimi me vitaminë E i vajit të embrionit të grurit ndihmon në parandalimin e kataraktit.
TRUPI: Përqendrimi i lartë i vitaminës E e bën vajin e embrionit të grurit veçanërisht të përshtatshëm për të ushqyer lëkurën e thatë, duke mbrojtur lëkurën e thatë nga agjentët e jashtëm si era, dielli, i ftohti; dhe si një eliksir rinie për lëkurën e pjekur.Vaji i embrionit të grurit ushqen dhe ristrukturon indet, sepse forcon shtresën e pamjaftueshme hidrolipidike, mungesa e të cilit shkakton plasaritje, rrjepje dhe acarim.
Kur përzihet me vajin e bajames së ëmbël e bën atë më të absorbueshëm, dhe  duke masazhuar në lëkurën ende të lagur, ushtron një veprim zbutës dhe rigjenerues, veçanërisht pas ekspozimit në diell ose në rastin e lëkurës shumë të thatë, e cila del me thekë ose “shtrihet”.
Ideale për parandalimin e strijave, gjatë shtatzënisë dhe gjidhënies gjatë dhe pas trajtimeve dobësimi për të forcuar dhe rivendosur tonin dhe energjinë në lëkurën e tharë dhe të lodhur.
FLOKËT: E shkëlqyeshme si paketë për t’u bërë para larjes me shampo, në rastin e flokëve të thatë, të zbardhur, të brishtë  veçanërisht gjatë verës. I jep përfitim nga trajtimi i parë skalpit të thatë dhe të thatë.

PËRDORIMI I BRENDSHËM / I JASHTËM

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e 1 deri në 2 lugë vaj në ditë (2 lugë gjelle të barabarta me 18,56 g nga të cilat 10,12 g acid linoleik dhe 1,27 g acid linolenik).

.

.

  • INTEGRATORE ALIMENTARE
  • PURO AL 100%
  • PRESSATO A FREDDO SENZA USO DI SOLVENTI

Integratore alimentare a base di Olio di Germe di Grano che può favorire il regolare metabolismo dei lipidi. Contiene naturalmente acidi grassi polinsaturi, tra cui linoleico e linolenico.

Un olio nutriente, idratante ed emolliente molto apprezzato per i suoi effetti immediatamente percepibili su pelle e capelli. Naturalmente ricco di Vitamina E, contrasta l’invecchiamento cutaneo dovuto ai radicali liberi ed alle prolungate esposizioni solari. Indicato anche come contorno occhi. USO INTERNO/ESTERNO

Vero e proprio concentrato di vitamina E, l’antiossidante dei tessuti, l’olio di germe di grano nutre in profondità, contrastando l’invecchiamento cellulare.
Quest’olio vegetale appare come un liquido denso, di colore giallo tendente all’ocra e di gusto gradevole, è usato sia come integratore naturale, come condimento nell’alimentazione quotidiana, magari miscelato all’olio d’oliva, e per uso cosmetico.Da una tonnellata di grano si riesce ad ottenere, attraverso un procedimento di estrazione per pressione a freddo, un chilo di olio.Questo metodo consente di preservare tutti i suoi principi attivi, garantendone il massimo contenuto di Vitamina E, una vitamina liposolubile e termosensibile, che, con solventi chimici e alte temperature, potrebbe andare distrutta.
L’assunzione di olio di germe di grano sotto forma di perle o come condimento a crudo, apporta, oltre la vitamina E (di cui è la maggior fonte naturale), calcio, rame, manganese, magnesio, vitamine del gruppo B e fosforo.
Infine la presenza di acidi grassi essenziali, rappresentati per il 55-60% da acido linoleico (omega 3), conferisce a quest’olio proprietà ipocolesterolemizzante, efficace nel controllo di colesterolo e trigliceridi nel sangue.

VAJ EMBRIONI I GRURIT

 

Note:
Non superare la dose giornaliera consigliata. Tenere lontano dalla portata dei bambini di età inferiore ai 3 anni. Gli integratori alimentari non vanno intesi come sostituti di una dieta varia ed equilibrata e di uno stile di vita sano.

Non contiene:
Solventi

Referenca NAOL10-01

Vaji i embrionit të grurit (Triticum aestivumL.) 100% i shtypur në të ftohtë pa përdorur tretës