O.E LIMONE – Vaj esencial Limon

Akne, anemi, thonj të brishtë, forunkul, lëkurë të yndyrshme, herpes, celulit, hipertension arterial, gjakrrjedhje nga hundët, infeksione të fytit, bronkit, gëlbazë.

10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 900

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Limon – Vaj esencial :

DERMATOLOGJIA: Akne, anemi, thonj të brishtë, forunkul, kallot, lëkurë të yndyrshme, herpes, pickime nga insektet, ulçera të zgavrës së gojës, njolla, variçe, lytha.

QARKULLIMI, MUSKUJT DHE ARTIKULACIONET: Artriti, celuliti, hipertensioni arterial, hemorragjitë e hundës, obeziteti (kongjestioni), insuficence e qarkullimit të gjakut, reumatizma.

SISTEMI I FRYMËMARRJES: Astma, infeksione të fytit, bronkit, gëlbazë.

SISTEMI TË GJITHSHËM: Dispepsia.

SISTEMI IMUNET: Ftohjet, gripi, ethet dhe infeksionet.
Nuk përmban tretës

Mënyra dhe përdorimi
një dozë treguese është 5-10 pika 2-3 herë në ditë. Ka veprim shumë të lartë baktericid dhe përdoret në sëmundjet infektive (skarlatina, rubeola, difteria dhe sëmundjet ngjitëse në përgjithësi) sepse duke stimuluar mbrojtjen imunitare zvogëlon kohën e shërimit. Ka veti tonifikuese pasi nxit proceset tretëse dhe antispazmatike. Për të masazhuar kapilarët e kuq, si dobësues dhe anticelulit, mund të përzieni 20 pika esencë në 30 g vaj bajame të ëmbël. Kundër pickimit të insekteve aplikoni 2 pika esencë për të shmangur ënjtjen dhe kruajtjen 2 pika në një lugë çaji vaj bajame të ëmbël, 2/3 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë te zëvendësojne për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e perdorni produktin ashtu siç është nëse nuk është holluar siç duhet. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën.

.

.

DERMATOLOGIA: Acne, anemia, unghie fragili, foruncoli, geloni, calli, pelle grassa, herpes, punture di insetti, ulcerazioni del cavo orale, macchie, vene varicose, verruche.

CIRCOLAZIONE, MUSCOLI E ARTICOLAZIONI: Artrite, cellulite, ipertensione arteriosa, emoragie nasali, pbesità (congestione), insufficienza circolatoria, reumatismi.

SISTEMA RESPIRATORIO: Asma, infezioni della gola, bronchite, catarro.

SISTEMA DIGERENTE: Dispepsia.

SISTEMA IMMUNITARIO: Raffreddore, influenza, febbre e infezioni.

Non contiene: Solventi

Limon – Vaj esencial – Referenca NAOE31

Limon agrume (distilat me avujt e ujit)

error: Content is protected !!