O.E MENTA – Vaj esencial Nenexhik

Nenexhiku ka një veprim tonik dhe stimulues veçanërisht i dobishëm tek të moshuarit, anemikët dhe konvaleshentët dhe për sindromën e zorrës së irrituar.

10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.150

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Nenexhik – Vaj esencial:

Nenexhiku ka një veprim tonik dhe stimulues veçanërisht i dobishëm tek të moshuarit, anemikët dhe te semuret kronike
Një studim me 250 pacientë verifikoi efikasitetin e 0,2 ml x 3 herë në ditë vaj esencial në sindromën e zorrës së irrituar.

DERMATOLOGJIA: Akne, dermatit, unazë, zgjebe, dhimbje dhëmbi.

QARKULLIMI, MUSKUJT DHE ARTIKULACIONET Nevralgji, dhimbje muskujsh, palpitacione.

SISTEMI I FRYMËMARRJES: Astma, bronkit, halitozë, sinusit, kollë spazmatike.

SISTEMI TË GJITHSHËM: Dhimbje barku, ngërçe, dispepsi, flutolencë, vjellje.

SISTEMI IMUNET: Ftohja, gripi, ethe.

SISTEMI NERVOR: Sinkopa, dhimbje koke, lodhje mendore, migrenë, stres nervor, marramendje.
Nuk përmban tretës

Mënyra dhe përdorimi
2-4 pika, disa herë në ditë me sheqer të ulët (në personat e ndjeshëm, mos i kaloni 6 pika në ditë në përgjithësi). 3-5 pika esencë në një gotë ujë të nxehtë si ilaç kundër ënjtjes së mishrave të dhëmbëve, acarimit dhe ulceracioneve të vogla. Esenca e pastër e aplikuar në vend qetëson dhimbjen e dhëmbëve të prishur 2 pika në një lugë çaji me ëmbëlsirë vaj bajame, 2/3 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Paralajmëritme

Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë te zëvendësojne për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e merrni produktin ashtu siç është nëse nuk është holluar siç duhet. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën.

.

.

La Menta ha un’azione tonica e stimolante specialmente utile negli anziani, anemici e convalescenti.
Uno studio che ha interessato 250 pazienti ha verificato l’efficacia di 0.2 ml x 3 volte al giorno di olio essenziale nella sindrome del colon irritabile.

DERMATOLOGIA: Acne, dermatiti, tricofizia, scabbia, mal di denti.

CIRCOLAZIONE, MUSCOLI E ARTICOLAZIONI: Nevralgie, dolori muscolari, palpitazioni.

SISTEMA RESPIRATORIO: Asma, bronchite, alitosi, sinusite, tosse spasmodica.

SISTEMA DIGERENTE: Coliche, crampi, dispepsia, flautolenza, nausea.

SISTEMA IMMUNITARIO: Raffreddore, influenza, febbre.

SISTEMA NERVOSO: Sincopi, cefalea, affaticamento mentale, emicrania, stress nervoso, vertigini.

Non contiene: Solventi

Nenexhik – Vaj esencial – Referenca NAOE36

Mentha piperita (distiluar në një rrymë avulli uji)

error: Content is protected !!