VAJ KUNGULLI – OLIO DI ZUCCA ( PERLE )

  • KUNDËR KRIMBAVEZORRËVE
  • STIMULON FUNKSIONALITETIN NATYROR TË PROSTATËS

60 perla

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.150

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

VAJ KUNGULLI

  • KUNDËR KRIMBAVE TË ZORRËVE/ PARASITA
  • STIMULON FUNKSIONALITETIN NATYROR TË PROSTATËS

Vaji i kungullit është një suplement ushqimor i bazuar në vajin e farës së kungullit me presje të ftohtë, me një përmbajtje të lartë të acidit linoleik, vitaminave B, zinkut dhe selenit, gjithashtu përmban cucurbit (vermifuge). Përdoret për të luftuar krimbat e zorrëve, falë vetive të tij vermifuge, stimulon gjithashtu funksionimin natyral të prostatës dhe traktit urinar.

Shënim:
Mundësisht mbajeni larg fëmijëve nën moshen 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk synojne të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë larg dritës. Data e skadencës i referohet produktit të ruajtur saktë.

Mënyra e përdorimit
Merrni 1 perlë një ose dy herë në ditë , mundësisht te shoqeruar me vakte.
Për krimbat e zorrëve tek fëmijët dhe të rriturit, rekomandohen 2 perla në ditë të përtypen direkt në gojë ose të hollohen në lëng frutash/ujë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

* krimbat / parazitët

.

.

  • PROPRIETÀ VERMIFUGHE 
  • FAVORISCE LA NATURALE FUNZIONALITÀ DELLA PROSTATA

L’olio di zucca è un integratore alimentare a base di olio di semi di Zucca spremuto a freddo, con un alto contenuto di acido linoleico, vitamine del gruppo B, zinco e selenio, contiene anche la cucurbitina (vermifuga). Impiegato per contrastare i vermi intestinali /parassiti intestinali, grazie alle sue proprietà vermifughe, favorisce, inoltre, la naturale funzionalità della prostata e delle vie urinarie.

Modo d’uso
Per i vermi intestinali di bambini e adulti si consigliano 2 perle al giorno da masticare direttamente in bocca o diluire in succo di frutta/acqua.

VAJ KUNGULLI

Note:
Tenere fuori dalla portata dei bambini di età inferiore a 3 anni. Non superare la dose giornaliera consigliata. Gli integratori alimentari non vanno intesi come sostituti di una dieta varia ed equilibrata e di uno stile di vita sano. Conservare in luogo fresco e asciutto, lontano dalla luce. La data di fine validità si riferisce al prodotto correttamente conservato.

Referenca NAOZ – NAMO05

Vaji i farës së kungullit (Cucurbita pepo L. var. Oleifera Piet.); xhelatinë; agjent rezistent: glicerinë; dl-alfa-tokoferil acetat (Vitamina E).

error: Content is protected !!