Vaj peshku – FISH OIL EXTRA

 • Mbron sistemin kardiovaskular
 • Nxit funksionin e kyçeve
 • Kontrollon kolesterolin dhe trigliceridet
 • Pa erë

    60 perla (nga 1600 mg )

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.600

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vaj peshku

 • MBRON SISTEMIN KARDIOVASKULAR 
 • NXIT FUNKSIONALITETIN FIZIOLOGJIK TË KYCEVE 
 • Tretshmëri e lartë
 • PA Erë

KONTROLLON KOLESTEROLIN DHE TRIGLICERIDE
Vaji i peshkut është i njohur në literaturë për përmbajtjen e tij të acideve yndyrore të pangopura të serisë omega-3 të aftë për të ushtruar një veprim fiziologjik efektiv duke ndihmuar funksionimin e sistemit kardiovaskular dhe metabolizmin e yndyrës, në veçanti trigliceridet.
Vaji i peshkut i deodorizuar përftohet me distilim të shumëfishtë molekular, një trajtim që siguron një shkallë të lartë pastërtie dhe acide yndyrore omega-3, duke përfshirë EPA dhe DHA 600 mg; gjithashtu zvogëlon shijen e peshkut, gjë që lehtëson tretshmërinë edhe për ata që e kanë të vështirë të përdorin vajin tradicional të peshkut.

Vaj peshku

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 1 margaritar një ose dy herë në ditë me ujë.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose massima giornaliera

(2 perle da 1600 mg)

Olio di Pesce 2400 mg
Apporto di:  
Acidi grassi omega-3 1440 mg
di cui:  
EPA 864 mg
DHA 576 mg

Rekomandohet të mos kaloni 5 g në ditë në suplementet EPA dhe DHA.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • PROTEGGE IL SISTEMA CARDIOVASCOLARE
 • FAVORISCE LA FISIOLOGICA FUNZIONALITÀ ARTICOLARE
 • ALTA DIGERIBILITÀ
 • INODORE
 • CONTROLLA COLESTEROLO E TRIGLICERIDI

L’Olio di Pesce è noto in letteratura per il suo contenuto di acidi grassi polinsaturi della serie omega-3 in grado di esercitare un’efficace azione fisiologica coadiuvando la funzionalità dell’apparato cardiovascolare e del metabolismo dei grassi, in particolare dei trigliceridi. L’Olio di Pesce deodorizzato è ottenuto per distillazione molecolare multipla, un trattamento che assicura un elevato grado di purezza e di acidi grassi omega-3, tra cui EPA e DHA 600 mg; inoltre riduce il retrogusto di pesce che ne facilita la digeribilità anche a chi trova difficoltà con l’Olio di Pesce tradizionale.

Referenca NA03

Vaj peshku i titruar në 36% në acid eicosapentaenoic (EPA) dhe 24% në acid docosahexaenoic (DHA), xhelatinë ushqimore, agjent rezistent: glicerinë; ujë, antioksidant: alfa-tokoferol.

error: Content is protected !!