Vaj trëndafili – OLIO ROSA MOSQUETA BIO

  • 100% e pastër dhe organike 
  • i Presuar ne te ftohtë 
  • Plagët, strijat, njollat 
  • Lija e dhenve, aknet, psoriasi

50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.520

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vaj trëndafili

  • 100% I PASTER 
  • I PRESUAR NE TE FTOHTË
  • PA PERDORIM TE TRETESVE
  • BIOLOGJIKE  PËRDORIMI KOZMETIK

Nga farat e Rosa Mosqueta nga kultivimi organik, përftohet një vaj i pastër me presion të ftohtë dhe pa përdorimin e tretësve.
Stimulon proceset e rinovimit të qelizave, lufton rënien e indeve dhe jep shkëlqim  është një rigjenerues natyral që rigjallëron lëkurën duke eliminuar shenjat e lodhjes dhe duke siguruar hidratim të mirë.
E shkëlqyeshme kundër formimit të plagëve, mund të aplikohet për të reduktuar formimin e indit të mbresë pas operacionit, gjithashtu mund të përdoret në plagë shumë të vjetra, në shenjat e lëna nga aknet dhe lija e dhenve dhe në njollat ​​e lëkurës.
Vaji i trëndafilit përmban gjithashtu vitaminë E, vitaminë K, squalene dhe retinol:
Vitamina E është një antioksidant natyral;Vitamina K stimulon koagulimin, me efekte pozitive në rast rosacea dhe skuqjeje të lëkurës;Squaleni është një nga përbërësit kryesorë të epidermës dhe ka veti zbutëse dhe antioksiduese; Retinoli është një formë shumë aktive e vitaminës A dhe përdoret shpesh në dermatologji për cilësitë e tij forcuese dhe për të stimuluar riparimin qelizor.
PËRDORIMI I JASHTËM

Mënyra e përdorimit
Aplikojeni dhe masazhojeni në zonën e prekur derisa të përthithet plotësisht. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
është shumë i ndjeshëm ndaj oksidimit; duhet të ruhet në shishe qelqi të errët larg dritës dhe në temperatura nën 20°C.

Vaj trëndafili

.

.

  • PURO AL 100% 
  • PRESSATO A FREDDO SENZA USO DI SOLVENTI
  • BIOLOGICO
  • USO COSMETICO

Dai semi della Rosa Moschata da coltivazione biologica si ottiene, tramite pressione a freddo e senza l’uso di solventi, un olio puro. Stimola i processi di rinnovamento cellulare, contrasta il cedimento dei tessuti e dona lucentezza e turgore, è un rigenerante naturale che rivitalizza la pelle eliminando i segni di stanchezza e donando una buona idratazione. Ottimo contro la formazione di cicatrici, può essere applicato per ridurre la formazione di tessuto cicatrizzale dopo interventi chirurgici.Si può utilizzare anche su cicatrici molto vecchie, sui segni lasciati dall’acne e dalla varicella e sulle macchie cutanee.

USO ESTERNO

Note:
Uso esterno. Non applicare su mucose o cute lesa. Non usare in caso di intolleranza agli ingredienti descritti. Tenere lontano dalla portata dei bambini.

Non contiene:

Solventi

Referenca NAOL19-01

Vaj trëndafili

Rosa Moschata Seed Oil biologica

error: Content is protected !!