Vaji esencial Trumzës – O.E TIMO

Sistemi Respirator, I tretes, Urogenital, Imun, Nervor. 

10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.200

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Trumzës – Vaji esencial :

DERMATOLOGJIA: Abscese, akne, enjtje, djegie, plagë prerëse, dermatit, ekzemë, pickime insektesh, morra, infeksione të mishrave të dhëmbëve, lëkurë të yndyrshme, zgjebe.

QARKULLIMI, MUSKUJT DHE NGJYJET: Artrit, celulit, përdhes, dhimbje dhe dhimbje muskulore, obezitet, edemë, insuficiencë qarkulluese, reumatizëm, sforcime, lëndime sportive.

SISTEMI RESPIRATOR: Astma, bronkit, gëlbazë, kollë, laringit, sinusit, dhimbje të fytit, bajame.

SISTEMI I TRETES : Diarre, dispepsi, flautelenza.

SISTEMI UROGENITAL: Cystitis, urethritis.

SISTEMI IMUN: Ftohja, ftohja, gripi, sëmundjet infektive.

SISTEMI NERVOR: Dhimbje koke, pagjumësi, dobësi nervore dhe çrregullime të lidhura me stresin.
Nuk përmban tretës

Për parazitët e zorrëve : aplikoni disa pika (të holluara në vaj vegjetal) në kërthizë para gjumit.
Duhet të kombinohet me vaj kungulli dhe amaro suedez (kjo e fundit vetëm për të rriturit).

Mënyra e përdorimit
nga 3 deri në 6 pika 3 herë në ditë me pak sheqer 1-2 pika rreth qafës dentare kundër kaviteteve dhe piorresë.
2 pika në një lugë çaji me vaj bajame të ëmbël, 2/3 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojne, për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e perdorni produktin ashtu siç është nëse nuk është holluar siç duhet. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën.

.

.

DERMATOLOGIA: Ascessi, acne, contusioni, ustioni, tagli, dermatiti, eczemi, punture di insetti, pidocchi, infezioni gengivali, pelle untuosa, scabbia.

CIRCOLAZIONE, MUSCOLI E ARTICOLAZIONI: Artrite, cellulite, gotta, algie e dolori muscolari, obesità, edemi, insufficienza circolatoria, reumatismi, strappi, lesioni da sport.

SISTEMA RESPIRATORIO: Asma, bronchite, catarro, tosse, laringite, sinusite, mal di gola, tonsillite.

SISTEMA DIGERENTE: Diarrea, dispepsia, flautelenza.

SISTEMA UROGENITALE: Cistite, uretrite.

SISTEMA IMMUNITARIO: Colpi di freddo, raffreddore, influenza, malattie infettive.

SISTEMA NERVOSO: Cefalea, insonnia, debilità nervosa e disturbi associati a stress.

Per i parassiti intestinali applicare alcune gocce (diluite in olio vegetale) sull’ombelico, prima di dormire.
Va abbinato a olio di zucca e amaro svedese ( quest’ultimo solo per gli adulti).

Non contiene: Solventi

Trumzës – Vaji esencial – Referenca NAOE56

Thymus vulgaris (i distiluar në një rrymë avulli uji)

error: Content is protected !!