Vitamina B COMPLEX 1000 plus

 • VITAMINAT E GRUPIT B
 • ME EKSTRAKTE MILE DHE HITHRE
 • FORMULA E RE E PËRMIRËSUAR
 • 30 TABLETA TË NDËSHME 1000 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.650

Produkt

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vitamina B complex plus:

 • VITAMINAT E GRUPIT B
 • ME EKSTRAKTE MILE DHE HITHRE
 • FORMULA E RE E PËRMIRËSUAR


Vitamina B Complex 1000 plus është një suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte bimore dhe vitamina të kompleksit B me interes ushqyes dhe fiziologjik, i dobishëm për plotësimin e mangësive ushqimore dhe/ose nevojave të shtuara të këtyre lëndëve ushqyese.

Vitaminat B janë të përfshira në funksione të ndryshme të trupit, tiamina, niacina, biotina dhe acidi pantotenik për shembull kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë, vitaminat B6 dhe B12 dhe acidi folik ndihmojnë për të luftuar lodhjen dhe riboflavina ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. .

Meli mund të jetë i dobishëm për vetitë e tij restauruese dhe hithra për të promovuar funksionet pastruese të trupit.

FORMULA E RE E PËRMIRIRËSUAR ME DOZIM MAKSIMAL TË LEJUAR PËR NJË TABE

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e gjysmë tablete çdo ditë ndërsa nëse është e nevojshme është e mundur dyfishimi i dozës deri në 1 tabletë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NA13

.

.

 • VITAMINE DEL GRUPPO B
 • CON ESTRATTI DI MIGLIO E ORTICA
 • NUOVA FORMULA POTENZIATA

Vitamina B Complex 1000 plus è un integratore alimentare a base di estratti vegetali e vitamine del complesso B di interesse nutrizionale e fisiologico utile a colmare le carenze alimentari e/o gli aumentati fabisogni di tali nutrimenti.

Le vitamine del gruppo B sono coinvolte in diverse funzioni dell’organismo,tiamina,niacina, biotina e acido pantotenico ad esempio contribuiscono al normale metabolismo energetico,le vitamine B6 e B12 e l’acido folico contribuiscono a contrastare stanchezza ed affaticamento e la riboflavina aiuta a proteggerele cellule dallo stress ossidativo.

Il miglio può essere utile per le sue proprietà ricostituenti e l’ortica per favorire le funzioni depurative dell’organismo.

NUOVA FORMULA POTENZIATA CON DOSAGGIO MASSIMO CONSENTITO PER UNA TAVOLETTA

Modo d’uso

Si consiglia di assumere mezza compressa alm giorno mentre in caso di necessità è possibile raddoppiare la dose fino ad 1 compressa al giorno.

Ekstrakt i thatë i gjetheve të hithrës (Urtica dioica) tit. 2% silicë, meli (Panicum miliaceum) ekstrakt i thatë i farave, agjent përforcues: celulozë mikrokristaline, nikotinamid, hidroklorur tiaminë (vit B1), riboflavinë (vit B12), kalcium D-pantohen -Agjentët ngurtësues: sterat magnezi dhe dioksidi i silikonit, hidroklorur piridoksinë (vit B6), D-biotin, acid folik, cianokobalaminë (vit. B12)