VITAMINA K2

 • I prodhuar nga fermentimi i sojës (natto)
 • Promovon koagulimin normal të gjakut
 • Mirëmbajtja normale e kockave

30 kapsula (nga 397 mg)

L 1.680

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

 • EKSTRAKT nga NATTO
  (i prodhuar nga fermentimi i kokrrave të sojës)
 • PROCESET E KOAGULIMIT TË GJAKUT
 • MIRËMBAJTJEN NORMAL TË KOCKRAVE

Vitamina K2 ( MK-7 ) është një shtesë ushqimore e marrë nga Natto, e cila kontribuon në mirëmbajtjen normale të kockave dhe koagulimin e gjakut.

Ekzistojnë disa variacione të vitaminës K2 në dispozicion. Përparësitë në favor të vitaminës K2 MK-7 janë të shumta. Krahasuar me vitaminat e tjera K, K2 MK-7 ka biodisponibilitet më të mirë (përthithet shumë më mirë se të tjerët) dhe një gjysmë jetë më të gjatë, pra qëndron më gjatë në trup, duke qenë në gjendje të veprojë për një periudhë më të gjatë kohore. vitamina K2 me veprim të shkurtër, të cilat eliminohen shpejt.

Disa studime shkencore kanë nxjerrë në pah përfitimet e vitaminës K2, e cila në veçanti ndihmon për t’i rezistuar më mirë faktorëve të plakjes si fenomenet inflamatore, dhimbjet e kyçeve, kalcifikimi i enëve të gjakut, reduktimi i forcës së kockave ose degjenerimi i trurit.

Vitamina K2 kështu vepron si një shpërndarës i depozitave të kalciumit. Në vend që të depozitohet në arterie, falë vitaminës K2, kalciumi do të forcojë kockat (25). Në të kundërt, marrja e ulët e vitaminës K2 tek të moshuarit përshpejton fillimin e osteoporozës.

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merret një kapsulë në ditë, mundësisht pas vaktit.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

TENORE MEDIO DEGLI ELEMENTI CARATTERIZZANTI
Componenti Per dose massima giornaliera 

1 capsula 397 mg

Vit. K2 (Menachione) 200 mg (266,6% NRV)

Referenca NAVIT05

  .
  .
 • ESTRATTA DA NATTO (prodotto dalla fermentazione dei fagioli della soia)
 • FAVORISCE I PROCESSI DI COAGULAZIONE DEL SANGUE
 • AIUTA IL NORMALE MANTENIMENTO DELLE OSSA

Vitamina K2 (MK-7) è un integratore alimentare ottenuta da Natto, la quale contribuisce al normale mantenimento delle ossa e alla coagulazione del sangue.

Ci sono diverse varianti di vitamina K2 disponibili. I vantaggi a favore della vitamina K2 MK-7 sono molteplici. Rispetto alle altre vitamine K, la K2 MK-7 ha una migliore biodisponibilità (viene assorbita molto meglio delle altre) e un’emivita più lunga, vale a dire rimane più a lungo nel corpo, avendo modo di agire per un periodo di tempo più lungo rispetto alle vitamine K2 ad azione breve, che vengono eliminate rapidamente.

Diversi studi scientifici hanno evidenziato i benefici della vitamina K2, che in particolare aiuta a resistere meglio ai fattori di invecchiamento come i fenomeni infiammatori, i dolori articolari, la calcificazione dei vasi sanguigni, la ridotta resistenza delle ossa o la degenerazione cerebrale.

Agisce quindi come un distributore dei depositi di calcio. Invece di essere depositato nelle arterie, grazie alla vitamina K2 il calcio andrà a rafforzare le ossa (25). Al contrario, un basso apporto di vitamina K2 negli anziani accelera l’insorgenza dell’osteoporosi.

Agjent përforcues: Celuloza; Vitamina K2 (Menaquinone); Agjent lustrimi (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropil metilcelulozë, çamçakëz gellan.

error: Content is protected !!