Xhel Aloe Vera 100% – FRESCHEZZA

  • Me lëng bio Aloe Vera
  • Veti hidratuese dhe qetësuese
  • Ideale si pas diellit dhe për djegie
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës

200 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.400

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Xhel Aloe Vera

            

Virtytet e jashtëzakonshme të lëngut organik të aloe verës përmbahen në këtë xhel krejtësisht natyral, të freskët dhe të përthithur me shpejtësi.
Falë vetive të njohura hidratuese dhe qetësuese të lëngut të aloe verës, ky xhel indikohet veçanërisht në rastin e lëkurës së thatë dhe të dehidratuar, si një trajtim pas diellit për skuqjet dhe djegiet dhe për t’u dhënë lehtësim këmbëve të lodhura.
Lëkura juaj do të rifitojë qëndrueshmërinë, butësinë dhe hidratimin e saj natyral. Mungesa e parfumit e bën këtë xhel aloe ideal për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe ato më të ndjeshmet dhe të voglat.

Një xhel 100% natyral aloe vera. Në fakt, produkti nuk përmban alkool, ngjyra apo aditivë për pigmente. Përkundrazi, xheli i aloe vera përmban vitamina, minerale, enzima dhe aminoacide, përbërës që e bëjnë atë perfekt për t’u kujdesur për lëkurën e ndjeshme, por edhe për flokët.
Mund të përdoret çdo ditë për të hidratuar dhe ushqyer lëkurën, por mund të aplikohet edhe në djegie të vogla, strija, puçrra fytyre për veprimin e saj anti-inflamator.

Xhel aloe vera 100%

Mënyra e përdorimit
Aplikojeni në lëkurë të thatë derisa të përthithet plotësisht.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Nuk përmban:
ALKOOL-PARFUM-PARABENË –
I pa testuar në kafshë (Reg. 1223/2009) Nikel i testuar
I testuar dermatologjikisht

.

.

– SENZA ALCOL – SENZA PROFUMO – SENZA PARABENI – DERMATOLOGICAMENTE TESTATO

Gel Aloe 100%
Le straordinarie virtù del succo di aloe vera biologico sono racchiuse in questo gel completamente naturale, fresco e di rapido assorbimento. Grazie alle rinomate proprietà idratanti lenitive del succo di aloe vera, questo gel è particolarmente indicato in caso di pelle secca e disidratata, come trattamento doposole per arrossamenti e scottature e per donare sollievo a gambe stanche ed affaticate. La vostra pelle ritroverà la sua naturale compattezza, morbidezza e idratazione. L’assenza di profumo, rende questo gel di aloe ideale per tutti i tipi di pelle, anche quelle più sensibili e dei più piccoli.

Un gel di aloe vera naturale al 100% ;
Nel prodotto, infatti, non sono presenti alcol, coloranti né additivi per pigmenti. Al contrario, il gel di aloe vera Natuetica contiene vitamine, minerali, enzimi e aminoacidi, ingredienti che lo rendono perfetto per prendersi cura della pelle sensibile, ma anche dei capelli.
Il gel può essere usato quotidianamente per idratare e nutrire la pelle, ma può essere applicato anche su piccole scottature, smagliature, acne per la sua azione antinfiammatoria.

Xhel Aloe Vera 

Note:

Dermatologicamente testato Non testato su animali (Reg. 1223/2009) Nichel tested

Non contiene:
SENZA ALCOL-PROFUMO-PARABENI

Referenca NA24

Ujë, Glicerinë, Çamçakëz Xanthan, Ekstrakt i gjetheve të Aloe Veres °, Pluhur me lëng gjethesh Aloe Vera, Çamçakëz sklerotium, Sorbat kaliumi, Benzoat natriumi, Fitat natriumi, Acidi citrik. * Përbërës organik i certifikuar.

error: Content is protected !!