Xhel Dushi GREEN CHAKRA – HOPI

 

Xhel dushi energjik me ALOE dhe Xhenxhefil

  • E lë lëkurën të butë dhe aromatike
  • Ngjyrat Minerale NATYRALE 
  • PA SLES, SLS, SILIKONE, PARABEN

 

 

 

70 g

L 1.300

Nuk disponohet në magazinë.
(Porositeni pas disa ditësh)

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

 

Larës trupi energjik i ngurtë i bazuar në ALOE dhe Xhenxhefil

  • PA SLES, SLS, SILIKONE, PARABEN 
  • ME GLICERINE VEGJETAL 
  • NGJYRAT MINERALE NATYRALE 
  • PRESIM I FTOHTË

Xheli ynë i dushit prodhohet me metodën e ftohtë, kjo lejon përdorimin e vajrave dhe gjalpave të çmuar, vetitë e të cilave nuk ndryshojnë nga orët e gjata të gatimit.

Referenca NAHBD01

Coco sulfat natriumi, izetionat natriumi kokoil, alkool cetil, niseshte oryza sativa, kokamidolpropil betainë, Gjalp Shea, parfum, lëng gjethesh Aloe Vera, glicerinë, acid zingiber officinale7, ekstrakt i rrënjës se xhenxhefilit, sodium28, CI7, CI7 sorbat kaliumi, heksil cinnamal, alfa-izo-metilionon.

error: Content is protected !!