Xhel Dushi zbutës – VELVET – HOPI

 

Xhel zbutës për dush me mjaltë dhe tërshërë

 • E lë lëkurën të butë dhe aromatike 
 • Ngjyrat Minerale NATYRALE 
 • PA SLES, SLS, SILIKONE, PARABEN

 

 

70 g

L 1.300

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Xhel Dushi zbutës – mjaltë dhe tërshërë

 • Me mjaltë dhe tërshërë
 • ME GLICERINE VEGJETAL
 • NGJYRAT MINERALE NATYRALE
 • PRESIM I FTOHTË
 • PA SLES, SLS, SILIKONE, PARABEN

Xheli ynë i dushit prodhohet me metodën e ftohtë, kjo lejon përdorimin e vajrave dhe gjalpave të çmuar, vetitë e të cilave nuk ndryshojnë nga orët e gjata të gatimit.

Xhel Dushi zbutës  i pasuruar me glicerinë dhe niseshteja e orizit, për lëkurë të butë pas çdo dushi. E disponueshme në aromën Velvet.
Niseshteja e orizit është një substancë natyrale që është përdorur gjithmonë në dermokozmetikë për kujdesin e lëkurës delikate dhe të ndjeshme të fëmijëve dhe të rriturve.

Tërshëra mbron dhe forcon lëkurën, duke i dhënë asaj një pamje të fortë, të freskët dhe të re.

Përfitimet e detergjenteve të ngurta:

-Të rehatshme
Shampo të ngurta dhe detergjentë zënë më pak hapësirë, si në banjën tuaj ashtu edhe në valixhen tuaj. Lehtë dhe komode për t’u mbajtur, pa rrezikun e hapjes ose rënies së shisheve dhe daljes së produktit. Në këtë mënyrë zvogëlohet rreziku i mbetjeve dhe rritet lehtësia e përdorimit. Në fakt, detergjentët e ngurtë, pikërisht për shkak të konsistencës së tyre, nuk i nënshtrohen kufizimeve të vendosura për lëngjet në udhëtimet ajrore.

– Shpenzo më pak
Me një bllok shampo 100 gramësh mund të kryeni edhe 50 larje dhe të gjitha me delikatesën e produkteve natyrale.

-E qëndrueshme dhe ekologjike
Lamtumirë shishet dhe shishet plastike, të dëmshme për mjedisin, që ndotin detet në mbarë botën.

Referenca NAHBD02

.

.

 • NO SLES, SLS, SILICONI, PARABENI
 • CON GLICERINA VEGETALE
 • COLORANTI MINERALI NATURALI
 • LAVORAZIONE A FREDDO

Il nostro bagnodoccia viene prodotto con il metodo a freddo, questo consente l’utilizzo di oli e burri pregiati le cui proprietà non vengono alterate da lunghe ore di cottura.

Benefici di detergenti solidi :

Comodi
Gli shampoo e i detergenti solidi occupano meno spazio, sia nel tuo bagno che… in valigia. Leggeri e comodi da trasportare, senza il rischio che i flaconi si aprano o cadano e fuoriesca il prodotto. In questo modo, si riduce il rischio di spreco e aumenta la comodità d’uso. Infatti, i detergenti solidi, proprio in virtù della loro consistenza, non sottostanno alle limitazioni imposte sui liquidi nei viaggi aerei.

Spendi meno
Con un panetto di shampoo solido da 100 grammi si possono effettuare anche 50 lavaggi e tutti con la delicatezza dei prodotti naturali.

Sostenibili ed ecologici
Addio a flaconi e bottigliette in plastica, dannosi per l’ambiente, che inquinano i mari di tutto il mondo.

Koko sulfat natriumi, kokoil isetionate natriumi, alkool cetil, niseshte oryza sativa, kokamidolpropil betainë, Gjalp Shea, parfum, glicerinë, ekstrakt i tershere, ekstrakt mel, zooksatium pozolat, soroksatium, phenoxtae benzil alkool, etilheksilglicerinë, diacetat tetranatriumi glutamat, benzoat benzil, limonen, linalool

error: Content is protected !!