• 0 out of 5

  ROCK ROSE – N.26

   

  Mjekimi urgjent edhe për rastet që duken të pashpresë. Për aksidente ose sëmundje të papritura, ose kur pacienti është shumë i frikësuar ose i tmerruar.

  Helianthenum nummularium
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  CERATO – N.5

    “Ata që nuk kanë vetëbesim të mjaftueshëm për të marrë vendimet e tyre. Ata vazhdimisht pyesin të tjerët dhe shpesh mashtrohen.”  

  Ceratostigma willmottiana 10 ml

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  HEATHER – N.14

   

  “Kushdo që është gjithmonëkërkim të shoqërisë së kujtdo që mund të jetë gati ta dëgjojë, pavarësisht se kush është. Ata janë shumë të pakënaqur nëse duhet të qëndrojnë vetëm për periudha të shkurtra ose të gjata.”

  Calluna vulgaris
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  CHICORY – N.8

    “Ata që kujdesen shumë për nevojat e të tjerëve; ata priren të jenë të tejmbushur me vëmendje ndaj fëmijëve, familjes, miqve, duke gjetur gjithmonë diçka për të rregulluar. Ata vazhdimisht korrigjojnë atë që mendojnë se është e gabuar dhe kënaqen duke e bërë atë. Ata do të doja t’i kishte gjithmonë ata që janë pranë tyre. me dorë.”
  10 ml Cichorium intybus

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  STAR OF BETHLEHEM – N.29

   

  Për ata që vuajnë shumë dhe për një kohë të gjatë ndjejnë pakënaqësi të madhe.
  Tronditje pas lajmeve të rënda, humbje të një njeriu të dashur, frikë pas një aksidenti apo çfarëdo tjetër, ky ilaç sjell ngushëllim.

  Ornithogalum umbellatum
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  GORSE – N.13

    “Humbje e thellë e shpresës, këta njerëz nuk besojnë se është ende e mundur të bëhet diçka për ta. Ose për shkak se lejojnë veten të binden ose për të kënaqur të tjerët, ata mund të provojnë trajtime të ndryshme, në të njëjtën kohë duke u pohuar të bindur për të afërmit se atje nuk ka shumë shpresa për të përfituar prej saj.” Gentiana amarella 10 ml

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  HOLLY – N.15

   

  Për ata që ndonjëherë sulmohen nga mendimet e xhelozisë, zilisë, hakmarrjes, dyshimit.
  Për format e ndryshme të bezdisjes dhe zemërimit.

  Ilex aquifolium
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  BEECH – N.3

    “Për ata që ndiejnë nevojën për të parë më shumë nga e mira dhe e bukura në gjithçka që i rrethon dhe, megjithëse shumë duket se janë të gabuara, të kenë aftësinë të shohin të mirën të rritet brenda. Kështu ata mund të jenë më tolerantë, falës dhe më shumë seç duhet. të kuptuarit sesa në mënyrat e ndryshme në të cilat çdo individ dhe të gjitha gjërat përpiqen të arrijnë përsosmërinë e tyre përfundimtare.”  
  10 ml Fagus sylvatica

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  VERVAIN – N.31

   

  Ata që kanë parime dhe ide fikse, të cilët janë të bindur se kanë të drejtë dhe që rrallëherë ndryshojnë mendje.

  Verbena officinalis
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  WILD OAT – N.36

    “Ata që kanë ambicie për të arritur diçka të rëndësishme në jetë, që dëshirojnë të kenë shumë eksperienca, kënaqen me gjithçka që munden dhe e jetojnë plotësisht jetën. Vështirësia e tyre qëndron në përcaktimin e profesionit që të ndjekin; sepse megjithëse kanë ambicie të mëdha, ata kanë asnjë profesion i veçantë për t’i tërhequr mbi të gjithë të tjerët. Kjo mund të shkaktojë vonesa dhe pakënaqësi.  

  Bromus ramosus 10 ml

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  HONEYSUCKLE – N. 16

   

  “Ata që jetojnë shumë në të kaluarën, një kohë ndoshta gëzimi të madh, ose kujtimesh të një miku të humbur ose ambiciesh të parealizuara.
  Ata nuk presin ndonjë lumturi tjetër të ngjashme me atë të njohur tashmë.”

  Lonicera caprifolium
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  ROCK WATER N.27

    “Ata që janë shumë të rreptë në mënyrën e tyre të jetesës; ata i mohojnë vetes shumë nga gëzimet dhe kënaqësitë e jetës sepse mendojnë se mund të ndërhyjnë në punën e tyre. Ata janë mjeshtër të rreptë të vetvetes. Ata dëshirojnë të mbajnë veten të shëndetshëm, të fortë dhe aktivë. , dhe bëjnë gjithçka që duhet. atë që ata e gjykojnë të nevojshme për këtë qëllim. Ata shpresojnë të jenë një shembull për të tjerët që më pas mund të ndjekin idetë e tyre dhe përfundimisht të bëhen më të mirë.  
  10 ml Helianthenum nummularium    

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  VINE – N.32

   

  Lule Bach

  Njerëz shumë të aftë, të sigurt në aftësitë e tyre, të sigurt për suksesin.
  Duke qenë kaq të sigurt, ata mendojnë se do të ishte mirë për të tjerët nëse mund të binden të bëjnë gjërat siç bëjnë ata, siç janë të sigurt se kanë të drejtë.

  Vitis vinifera
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  CLEMATIS – N.9

    “Ata që ëndërrojnë me sy të hapur, janë duke dremitur, nuk janë zgjuar plotësisht, nuk kanë interes të madh për jetën. Njerëzit e qetë, jo të lumtur me rrethanat e tyre, jetojnë më shumë në të ardhmen sesa në të tashmen; me shpresën e kohërave më të lumtura, kur idealet e tyre mund të Në sëmundje, disa nuk përpiqen shumë, ose aspak, të përmirësohen dhe në disa raste mund të dëshirojnë edhe vdekjen, me shpresën e kohëve më të mira ose ndoshta për të takuar përsëri një të dashur që kanë humbur.” 

  Clematis vitalba 10 ml

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  HORNBEAM – N.17

   

  Për ata që mendojnë se nuk kanë forcë të mjaftueshme, mendore apo fizike, për të mbajtur barrën e jetës që u është ngarkuar; aktivitetet e përditshme duken shumë të rënda për t’u përballuar.

  Carpinus betulus
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  CRAB APPLE N.10

  DISHARMONIA: Imazhi i dobët për veten, perfeksionizmi, refuzimi i pamjes fizike, shqetësimi i tepruar për pastërtinë si personalisht ashtu edhe në shtëpi, obsesioni me papastërtitë

  VLERA POZITIVE: Pranimi i trupit, qetësia.

  10 ml

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  WHITE CHESTNUT – N.35

   

  Për ata që nuk mund të parandalojnë që mendimet, idetë, argumentet e padëshiruara të zvarriten në mendjen e tyre. Mendime që shqetësojnë dhe nuk ikin.

  Aesculus hippocastanum
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  WILD ROSE – N.37

    “Ata që, me sa duket, pa arsye të mjaftueshme i dorëzohen çdo gjëje që ndodh dhe e lënë veten të rrëshqasin nëpër jetë, duke e marrë atë ashtu siç është, pa u përpjekur as më të voglin për të përmirësuar gjërat dhe për të gjetur pak gëzim. Ata kanë hequr dorë nga lufta. e jetës pa ankesa.”  
  10 ml Rosa canina

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  IMPATIENS – N.18

   

  Ata që janë të shpejtë në mendime dhe veprime dhe dëshirojnë që gjithçka të bëhet pa hezitim dhe vonesë.
  Ata e kanë shumë të vështirë të jenë të durueshëm me njerëzit e ngadaltë.

  Impatiens glandulifera
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  OLIVE – N.23

    “Ata që kanë vuajtur shumë mendërisht ose fizikisht dhe janë aq të lodhur dhe të lodhur sa ndihen të rraskapitur, të paaftë për të bërë as përpjekjen më të vogël. Jeta e përditshme për ta është punë e vështirë, pa kënaqësi.”  
  10 ml Olea europea

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  LARCH – N.19

   

  Për ata që nuk e konsiderojnë veten aq të aftë apo të aftë sa ata që i rrethojnë, janë të bindur se do të dështojnë, se kurrë nuk do të jenë të suksesshëm dhe kështu as që përpiqen, ose nuk e bëjnë me bindje të mjaftueshme.

  Larix decidua
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  SWEET CHESTNUT – N.30

  “Për ato momente që u ndodhin njerëzve të caktuar kur ankthi është aq i madh sa duket i padurueshëm. Kur mendja ose trupi ndjen se ka arritur kufirin e qëndrueshmërisë dhe se ka ardhur koha për t’u larguar. Kur duket se nuk ka mbetur. asgjë tjetër veç shkatërrimit dhe asgjësimit për t’u përballur.”

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

   

   

   

  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  CHESTNUT BUD – N.7

    “Për ata që nuk përfitojnë plotësisht nga vëzhgimi dhe përvoja, dhe u duhet më shumë se të tjerët për të mësuar mësimet e jetës së përditshme. Ndërsa për disa mjafton vetëm një përvojë, njerëz të tillë kanë nevojë për më shumë. , ndonjëherë shumë më tepër përpara se të mësojnë mësimin. Rrjedhimisht, për keqardhjen e tyre, ata e gjejnë veten duke përsëritur të njëjtin gabim në disa raste, kur vetëm një herë mund të kishte mjaftuar, ose, duke vëzhguar të tjerët, ata mund të kishin shmangur edhe atë gabim”  
  10 ml Gemma castaneae

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  MIMULUS – N.20

   

  Frika nga gjërat e botës: sëmundja, dhimbja, aksidentet, varfëria; frika nga errësira, nga të qenit vetëm, nga fati i pafavorshëm. Frika nga jeta e përditshme. Këta njerëz e mbajnë frikën në heshtje dhe në fshehtësi, nuk flasin lirisht ndaj të tjerëve.

  Mimulus gattatus
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  CENTAURY – N.4

    “Njerëz të sjellshëm, të qetë, të butë, jashtëzakonisht të shqetësuar për t’u shërbyer të tjerëve. Ata kërkojnë shumë nga energjitë e tyre në qëllimin e tyre. Dëshira e tyre rritet deri në atë pikë sa ta bëjnë veten më shumë shërbëtorë sesa ndihmës të pavullnetshëm. Natyra e tyre e mirë i shtyn ata të bëjnë më shumë se nuk u përket atyre, dhe duke e bërë këtë rrezikojnë të neglizhojnë misionin e tyre të veçantë të jetës.”  

  10 ml Centaurium umbellatum

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  MUSTARD – N.21

   

  “Ata që u nënshtrohen periudhave të trishtimit apo edhe dëshpërimit, sikur një re e ftohtë dhe e errët i mbulon duke fshehur dritën dhe gëzimin e jetës dhe e bën pothuajse të pamundur të duken të lumtur apo të gëzuar.”

  Sinapis arvensis
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  ASPEN – N.2

    “Frika të paqarta, të panjohura, për të cilat nuk mund të jepet asnjë shpjegim apo arsye. Megjithatë, pacienti mund të frikësohet nga ndjenja se diçka e tmerrshme do të ndodhë, por ai nuk e di se çfarë. Këto frika të paqarta, të pashpjegueshme mund të na ndjekin natën. Ata që vuajnë shpesh kanë frikë t’u tregojnë të tjerëve për shqetësimin e tyre.  

  10 ml

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  WALNUT – N.33

  Për ata që zotërojnë ideale dhe ambicie jetësore të mirëpërcaktuara dhe të cilat po i përmbushin, por në raste të rralla ata tundohen nga entuziazmi, bindjet ose mendimet e forta të të tjerëve, për t’u larguar nga idetë, qëllimet dhe puna e tyre. Ilaçi. jep qëndrueshmëri dhe ofron mbrojtje nga ndikimet e jashtme.  
  10 ml Juglans regia

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  PINE – N.24

   

  Për ata që fajësojnë veten. Edhe kur janë të suksesshëm, ata mendojnë se mund të kishin bërë më mirë dhe nuk janë kurrë të kënaqur me përpjekjet apo rezultatet e tyre. 

  Pinus silvestris
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  CHERRY PLUM – N.6

  “Frika nga mbingarkimi i mendjes, nga humbja e arsyes, nga bërja e gjërave të frikshme, pasojat e të cilave janë të frikësuara, gjëra të padëshiruara dhe që dihet se janë të gabuara, megjithatë ajo sulmon mendimin dhe dëshirën për t’i bërë ato.”

  Prunus cerasifera 10 ml

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  ELM N.11

  “Ata që po bëjnë një punë të mirë, duke ndjekur thirrjen e tyre dhe duke shpresuar të bëjnë diçka të rëndësishme, ndoshta për të mirën e njerëzimit. Ndonjëherë ata mund të kenë periudha depresioni kur mendojnë se detyra që kanë marrë përsipër është shumë kërkuese dhe përtej njeriut. mundësitë.”

  10 ml Ulmus procera

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  RED CHESTNUT – N.25

   

  “Për ata që e kanë të vështirë të mos shqetësohen për njerëzit e tjerë. Shumë herë ata nuk shqetësohen më për veten e tyre, por mund të vuajnë shumë për njerëzit për të cilët kujdesen, shpesh duke pritur që t’u ndodhin ngjarje të pakëndshme.”

  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  SCLERANTHUS – N.28

    “Ata që vuaj vështirësitë e tyre, pasi nnë shumë sepse nuk vendosin dot mes dy gjërave, pasi njëra duket tani tjetra. Në përgjithësi janë njerëz të qetë dhe i përballojnë vetëmuk janë të prirur ta diskutojnë me të tjerët.”   Scleranthus annuus 10 ml

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  GENTIAN – N.12

   

  “Ata që dekurajohen lehtësisht. Ata mund të përparojnë mirë në sëmundje ose në punët e jetës së përditshme, por çdo vonesë e lehtë ose pengesa më e vogël u shkakton dyshime dhe i demoralizon menjëherë.”

  Gentiana amarella
  10 ml

  L 1.150
 • 0 out of 5

  WILLOW N.38

    “Për ata që kanë pësuar fatkeqësi apo fatkeqësi dhe e kanë të vështirë t’i pranojnë pa ankesa apo inat, pasi e gjykojnë jetën në radhë të parë nga suksesi. Ata mendojnë se nuk e kanë merituar një sprovë kaq të madhe, se ishte e padrejtë dhe ata Ata janë të hidhëruar për këtë. Ata shpesh ndiejnë, më pak interes dhe janë më pak aktivë në atë që dikur i pëlqenin “.  
  10 ml Salix Vitellina

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 1.150
 • 0 out of 5

  Spray di Emergenza – Rescue Remedy – lule Bach N.39

  Ky ilaç tregohet në gjendje të ndryshimeve të forta emocionale:

  • Përpara një interviste pune ose një provimi të rëndësishëm
  • Perpara se të shfaqeni ose të flisni në publik (ankthi i performancës)
  • Frika nga fluturimi, nga dentisti, nga marrja e mostrave të gjakut ose injeksioneve në rast të traumave fizike dhe emocionale.
  • Tek fëmijët: kriza e të qarit dhe e frikës, hiperaktiviteti, shkëputja nga nëna në ditët e para të shkollës, vështirësi në gjumë.

  20 ml

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

   

  L 1.680
 • 0 out of 5

  KREM BAZË fytyre-trup – CREMA BASE

  • Krem bazë ideale për t’u përshtatur sipas nevojave
  • Mjet i shkëlqyeshëm për vajra esencialë ose lule Bach
  • Për masazh si për fytyrën ashtu edhe për trupin
  • Nuk përmban parfum, alkool, parabenë, SLES / SLS, ngjyra, silikone

  500 ml

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

  L 2.700
error: Content is protected !!