• 0 out of 5

  Flokë të thatë, të dehidratuar dhe të dëmtuar

  Ofrojmë 3 produkte verore me -10%

   

  1) BIOFAMILY – Shampo hidratuese BioL 1.439
  1) BIOFAMILY – Balsam ushqyes BioL 1.803
  1) HAIR COMPLEXL 1.997

   

  Me ardhjen e verës duhet të kujdesemi më mirë për flokët.
  Ushqehuni dhe mbrohuni me “Flokët e thatë Beauty”, 3 produkte të cilësisë së lartë, totalisht “made in Italy” dhe në super ofertë.

  L 5.239
error: Content is protected !!