• 0 out of 5

  E.I Withania somnifera – Ashwagandha /Xhensen indian

   

  Konsiderohet si “ginseng” i mjekësisë Ayurvedic, mjekësia tradicionale e Indisë; Përmirësoni energjinë fizike dhe aftësinë atletike, Rrit imunitetin ndaj ftohjes dhe infeksioneve, Rrit kapacitetin seksual dhe fertilitetin.      

  Withania somnifera 50 ml

  L 1.440
 • 0 out of 5

  VITALITY DONNA

   

  VITALITETI I GRUAS
  Tonik në rast të lodhjes fizike dhe mendore dhe antioksidant.

   

   

   

  10 ampula (25 ml me kapak me vidë)

  L 2.350
 • 0 out of 5

  VITALITY UOMO

   

  Vitaliteti i burrit
  Tonik në rast të lodhjes fizike dhe mendore, ruan nivelet normale të testosteronit në gjak.

   

  10 ampula (25 ml me kapak me vidë)

  L 2.350
 • 0 out of 5

  VITALITY MEMORY

  • Për funksionimin e trurit
  • Përmirësimin e kujtesës
  • Zhvillimin e përqendrimit
  • Efektiv në pacientët me deficit të vëmendjes
  • Kundër problemevepsikike dhe neurologjike
  • Nxitur gjumin dhe lufton çdo formë nervozizmi

  Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal kognitiv tek të rriturit dhe fëmijët e moshës shkollore dhe  ndihmon në reduktimin e lodhjes.

  10 ampula (25 ml me kapak me vidë)

  L 2.350
 • 0 out of 5

  Magnez mbështetje – MAGNESIO SOSTEGNO

   

  • RELAKSUES PER MUSKUJT
  • TONIK PER LODHJET MENDORE APO FIZIKE
  • STIMULON MBROJTJET IMUNITARE
  • Me vitaminë C dhe vitaminë B12

  60 kapsula

  L 2.400
error: Content is protected !!